We kregen een leuk verslag van de eerste helft van het seizoen van JO11-1 van Sjoerd Philipse. Hieronder een quote uit het verslag, maar je kunt natuurlijk ook gelijk de PDF met het verslag openen!

1. Het moet vooral leuk zijn.

1.0 Lekker weertje.

Het was wat je noemt een drukke transferzomer. Na ellenlange vergaderingen en verhitte evaluaties werd de selectie samengesteld: Edo, Mika, Marcelinho, Olaf, Thomas, Thijs, Tristan en Vigo.

En doe dat maar eens na: 2 toptalenten uit de gerenomeerde opleiding van VV Klusdurp naar LHZ lokken. Garanties op speelminuten, winstpremies, zelfs belangrijke posities binnen de club voor ouders in de vorm van bardienst. Alles werd uit de kast gehaald. En met succes! Elian en Floris werden toegevoegd aan de selectie.

Heerlijk weer gras onder de voeten en lekker pielen met de bal. De voorbereiding is natuurlijk het moment om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en de jongens optimaal voor te bereiden op het seizoen. Wat gaat al heel goed en waar gaan we extra op trainen?

Het heeft al 26 weken niet geregend en er mag dus niet worden getraind op de velden van ons sportcomplex. Nog even overwogen om het stiekem toch te doen, maar wetende dat Kaat 24/7 waakt over elk grassprietje daar toch maar van afgezien. Het Stengeplein is het alternatief.

Nu is slalommen tussen hondendrollen en molshopen niet echt de droom van onze Messi’s in spe. We wijken dan ook uit naar het optimaal geprepareerde trapveld in Nisse. Vooral de aangrenzende speeltuin kan de jongens wel bekoren. De animo is groot, er wordt goed getraind en met name de sfeer is top.

Klik hier en lees het verslag van JO11-1 – met foto’s!