Veelgestelde vragen

Inhoudsopgave

 

Waarom staan sommige namen van spelers, trainers en begeleiders als ‘Afgeschermd’ op de teampagina’s?

Onze website maakt gebruik van Sportlink data. Sportlink haalt de data uit voetbal.nl. Elk lid van een vereniging heeft een account op voetbal.nl. In dit account kun je je zichtbaarheid aanpassen. Je hebt de keuze tussen ‘Afgeschermd’, ‘Beperkt’ of ‘Normaal’. De uitleg per keuzemogelijkheid is hier te vinden. Als je je naam op de website wilt, zet je zichtbaarheid dan op ‘Normaal’. Het heeft ook nog meer voordelen voor je voetbal.nl account. Zo kan je als ‘zichtbaar lid’ gekozen worden als ‘man of the match’. Meer informatie over de zichtbaarheid lees je in dit bericht op onze website.
Omdat onze website gebruikt maakt van Sportlink data is het niet mogelijk en niet wenselijk om handmatig namen van spelers, begeleiders en trainers op de website te plaatsen. We betalen voor een mooi pakket dat ons een hoop tijd scheelt. Echter is het wel van belang dat gebruikers (mits zij dit willen) hun gegevens openbaar zetten.

 

Waarom zijn de contactgegevens van trainers en/of begeleiders niet zichtbaar op de website?

Dit heeft net als bovenstaande vraag over de namen van spelers, trainers en begeleiders te maken met de zichtbaarheid. Maar niet alleen dat! Trainers en begeleiders moeten hun contactgegevens wel invullen in het voetbal.nl account. Het e-mailadres en telefoonnummer is in te vullen in de instellingen van je account. Daarnaast is het belangrijk dat je account zichtbaar is. Alles hierover lees je in dit bericht op onze website.

 

Is er een agenda met evenementen?

Ja zeker! De evenementenkalender is via onze homepage beschikbaar. In de rechterkolom staan de aanstaande evenementen met een link naar de kalender. Om deze nog beter vindbaar te maken hebben we de evenementenkalender ook onder ‘Algemeen’ in het menu geplaatst.
Wist je dat er naast de evenementenkalender een agenda is voor interne vergaderingen? Hierin staan alle vergaderingen met bijbehorende locaties die binnen onze vereniging plaatsvinden. Je kunt ook je eigen agenda-item boeken via het bijbehorende formulier. Deze agenda is ook te vinden via ‘Algemeen’ in ons hoofdmenu.

 

Waarom staan er zo weinig wedstrijdverslagen op de website?

We zijn daarbij natuurlijk helemaal afhankelijk van de spelers, begeleiders en supporters van de teams. Dus wie zich ook maar een beetje geroepen voelt: kom maar op met die verslagen! Wedstrijdverslagen mogen direct naar de webredactie worden gemaild: webredactie@luctorheinkenszand.nl. Foto’s van de wedstrijd? Graag! Als het er erg veel zijn, maak dan gebruik van WeTransfer.

 

Waarom staan er zo weinig foto’s op de website?

We zijn daarbij natuurlijk helemaal afhankelijk van de spelers, begeleiders en supporters van de teams. Dus wie zich ook maar een beetje geroepen voelt: pak je camera en kom maar op met die foto’s! Foto’s mogen direct naar de webredactie worden gemaild: webredactie@luctorheinkenszand.nl. Als het er erg veel zijn, maak dan gebruik van WeTransfer.

 

Waar vind ik alle oefenwedstrijden van het eerste elftal?

We streven ernaar om de website zo compleet mogelijk te hebben. Wat betreft oefenwedstrijden zijn wij afhankelijk van personen die informatie over deze oefenwedstrijden aan ons doorgeven. Als dit gebeurt is het vaak terug te vinden op Facebook en Twitter. Maar we willen dit natuurlijk ook in het programma en op de teampagina’s op onze website hebben. We gaan intern bekijken of we structureler vriendschappelijke wedstrijden op de website kunnen vermelden.

 

Waar vind ik gewijzigde openingstijden voor de kantine bij afgelastingen?

Als de openingstijden wijzigen proberen we dit altijd bij de ‘Mededelingen’ op de homepage van de website en onze social media plaatsen. Heb je een keer voor een dichte deur gestaan en stond er niets op de website of onze socials? Dan horen we dat natuurlijk graag!

 

Hoe kan ik oude nieuwsberichten goed terugvinden?

Dit kan via de grote zoekbalk op onze homepagina (deze doorzoekt de hele website) of de zoekbalk op de nieuwspagina (deze doorzoekt enkel nieuwsberichten).

 

Waar vind ik een organigram en contacten?

Een organigram hebben we niet, maar we hebben wel een ‘Wie-is-Wie’ pagina. Hierop staan de belangrijkste contactpersonen van onze vereniging. Op onze contactpagina vind je ook nog een aantal belangrijke contactpersonen. Mis je bepaalde contactpersonen op deze pagina’s? We horen het graag van je!

 

Waar vind ik algemeen nieuws vanuit de KNVB?

Dit is uiteraard te vinden op de website van de KNVB. Sommige relevante artikelen delen we wel eens op onze sociale kanalen. Als je geïnteresseerd bent in nieuws vanuit de KNVB raad ik je aan om de website van de KNVB in de gaten te houden.

 

Waar vind ik relevant regionaal/landelijk nieuws?

Niet op onze website. Behalve als wij iets tegenkomen wat we jullie niet willen onthouden. Dan delen we het via onze social media. Voor het bijhouden van relevant regionaal en landelijk nieuws ben je zelf verantwoordelijk.

 

Waar vind ik ontwikkelingen op jeugdgebied?

Wanneer er binnen onze verenigingen ontwikkelingen zijn op jeugdgebied is het de taak van de betrokken personen dit met de leden te communiceren. Er zijn momenteel (januari 2019) wel plannen voor het opzetten van een jongerenraad.

 

Op mijn smartphone krijg ik niet het volledige wedstrijdprogramma te zien, waarom niet?

Omdat een scherm van een smartphone kleiner is hebben we maar een beperkte mogelijkheid om informatie te tonen. Daarnaast schaalt WordPress (de techniek achter de website) zelf het programma naar het aantal pixels in een scherm. Dus des te groter je scherm, des te meer informatie erop te zien is. Tip: het kan soms helpen om je telefoonscherm liggend te gebruiken (draai deze een kwartslag). Dan heb je meer pixels in de breedte waardoor er bij de meeste telefoons meer informatie wordt getoond.

 

Waarom staan niet alle tussenstanden en eindstanden van teams op social media?

Sinds het seizoen 2018/2019 hebben we een vaste supporter bereid gevonden om live te tweeten over de wedstrijden van het eerste elftal. Als hij aanwezig is, is op ons Twitteraccount een liveverslag met tussenstanden te vinden van de wedstrijd van het eerste elftal.
Waarom gebeurt dit niet voor de overige elftallen? Hier hebben we de capaciteit niet voor om dit wekelijks te doen. Daarnaast staan de uitslagen tegenwoordig razendsnel op de website, mits de scheidsrechter al zijn digitale administratie op orde heeft. Vaak kun je dezelfde dag de uitslagen van de wedstrijden nog zien op de website.

 

Wat vind je op onze website en wat op onze social media?

In principe communiceren we alles zoveel mogelijk via alle kanalen. Dus zowel via de website als social media. Op de website delen we het belangrijkste nieuws met onze leden. Daarnaast zijn er natuurlijk alle teampagina’s, het programma, de uitslagen, de afgelastingen en nog veel meer op de site te vinden! Nieuwsberichten van de website delen we standaard op Facebook en Twitter. Wil je niets missen? Op Facebook heb je de optie om berichten van een bepaalde pagina als eerst weer te geven. Hoe? Dat lees je op deze pagina van Facebook!

Iedereen is natuurlijk vrij in de keuze om gebruik te maken van social media. Het is totaal niet ons doel om de mensen die dit niet gebruiken, uit te sluiten. Daarom hebben we onze website met de belangrijkste informatie. We proberen zoveel mogelijk informatie op alle mogelijke kanalen met jullie te delen! Voor de mensen zonder Twitteraccount zijn onze Tweets wel beschikbaar via een widget in de rechterkolom op de homepage van de website.

 

Heb je een vraag die hier niet beantwoord is? Of vragen/opmerkingen over bovenstaande vragen? Vul onderstaand contactformulier in en wij komen met een antwoord!

 

Stel je vraag!

3 + 14 =

Neem een kijkje op onze social media kanalen!