Luctor Heinkenszand blijft op last van de overheid gesloten tot 1 september 2020. De trainingen zijn inmiddels wel hervat. Dat is een van de versoepelingen die door het kabinet zijn doorgevoerd. Hier zijn we erg blij!

Aanpak in overleg met gemeente

Dat we het veld weer op mogen doen we met veel enthousiasme, maar zeker ook met voorzichtigheid. Veiligheid en gezondheid staan immers voorop. Door onze vereniging is in samenspraak met de gemeente een plan opgezet om de trainingen stapsgewijs te hervatten. Elke volgende stap zetten we als we zien dat het werkt: dat er veilig getraind kan worden. De aanpak is in overeenstemming met de richtlijnen van de gemeente, KNVB en NOC*NSF.

Sportpark gesloten

Alle activiteiten die op ons sportpark plaatsvinden zijn dus in overleg met de gemeente. Buitenom deze activiteiten is het sportpark gesloten. Het is van groot belang dat we ons hier allemaal aan houden. De sluiting van het sportpark duurt voorlopig tot 1 september 2020. Dit is met uitzondering van trainingen en andere activiteiten die in overleg met de gemeente Borsele worden georganiseerd.

We vragen hiervoor begrip en ieders medewerking om alles zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen.

Lees hier meer informatie over de landelijke maatregelen waarop bovenstaande is gebaseerd: Sport en Sluiting van (niet-)openbare locaties.