“De bal is rond”. Nee, dat is geen gevleugelde uitspraak van een voetballer uit de vorige eeuw. Dat zegt Jeroen Koole, eigenaar van Koole Controls op de vraag wat hij heeft met voetbal. Hij kwam natuurlijk op die vraag terug, want Koole is een druk baasje en hij zet zich al jaren in voor de voetbal op het dorp in diverse rollen en functies.

Koole is op de club zeker geen onbekende, hij zette zich de afgelopen jaren onder meer in als bestuurslid en tegenwoordig is hij lid van de sponsorcommissie: “Je weet als sponsor en ondernemer zelf hoe het is om het beste uit de samenwerking te halen. Daar denk ik nu actief in mee, zoals bijvoorbeeld in het opzetten van een eigen businessclub met een van de eerste activiteiten: een bierproeverij in Goes”.

Wat Koole belangrijk vindt als sponsor? “Mijn zoon heeft vanaf zijn vierde jaar tot aan de C’s gevoetbald. Dan is het leuk om shirtsponsor te zijn. Nu vind ik het evenzo belangrijk dat je als ondernemer bijdraagt aan een fijn leefklimaat, een vereniging waar mensen elkaar ontmoeten. Dat je de sociale functie ondersteunt als ondernemer”. Komende zaterdag is Koole erbij wanneer het eerste aantreedt tegen SKNWK 1. “2-0 moet lukken”, schat hij in.

Meer weten? Koole Controls is onder meer actief in het ontwikkelen en in de markt zetten van toegangscontroles en betaalsystemen in de recreatie- en wellness-sector. Check www.koolecontrols.nl voor meer informatie en contactgegevens.

Koole Controls