Nieuwe thuiswedstrijd, nieuwe sponsor. Deze week Auto Melse met vestigingen in Goes, Vlissingen en Terneuzen, autodealer in Seat, Skoda en Kia. Dat loopt gesmeerd, dat hopen we ook zaterdag van het eerste elftal dat aantreedt tegen De Westhoek. Toch maakt vestigingsmanager Patrick Kaijser van Auto Melse Goes zich nog niet zo druk: “Drie-een zou het toch wel moeten kunnen worden”, schat hij in.

Kaijser is een bekende op de club, traint onder meer de MO15 en beide dochters staan hun vrouwtje in hun eigen elftallen van Luctor Heinkenszand. “Daarom vind ik het ook belangrijk om als sponsor bij te dragen. We zijn shirtsponsor van de MO13 en MO17, saamhorigheid is belangrijk en omdat we in Heinkenszand wonen is het prettig om het sportieve en het sociale te combineren”.

Of hij zelf zaterdag aan de lijn staat, dat is een lastige. “Het is wel de bedoeling, maar ik moet mijn aandacht dan verdelen tussen werk, voetbal en wielrennen; de Peter Platschorre Classic en de Omloop van de Braakman. En de showroom is gewoon open. Dus dat is misschien wat veel op één dag”, glimlacht hij.

Zaterdag is Melse Goes dus geopend aan de Amundsenweg 35, de site is dat altijd met een actueel aanbod van nieuwe en gebruikte bolides: www.melse.nl of bel 0113-211048 voor meer info.

Neem ook eens een kijkje op onze sponsorpagina, waar alle sponsoren en andere ‘sponsor van de week’-berichten te vinden zijn!