Rene Goetheer heeft ZTZ Logistics als sponsor binnengebracht.

1. Kun je eens iets vertellen over ZTZ Logistics en wat jullie zoal doen?
Vanaf Januari 2020 sponsort ZTZ Logistics Luctor Heinkenszand. Wij bieden een unieke logistieke totaaloplossing, waarbij zorggedragen wordt voor douane, opslag, onderhoud, montage/demontage, cleaning & painting, verscheping & exceptioneel transport van met name machines voor (groot) grondverzet. Het is een dochtermaatschappij van Jac Rijk, welke wereldwijd actief is in het grondverzet en de mijnbouw. Ik werk hier zelf al ruim 14 jaar met veel plezier en ben ik inmiddels hoofd Financiën.

2. Hoe lang bestaat ZTZ Logistics en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
ZTZ Logistics is onze nieuwe naam sinds 2019. Hiervoor was het Zwaar Transport Zeeland, vast beter bekend onder de inwoners van Heinkenszand, waar we tot 2006 aan Clara’s pad gevestigd waren. De link die wij hebben met Luctor Heinkenszand is dat wij als groeiend bedrijf met veel verschillende takken van de sport te maken hebben, net als een vereniging.
Zelf ben ik ook al heel wat jaren actief in de vereniging.
Sinds een aantal jaar verdedigt mijn collega Ronald van ’t Hul het doel van het 6e elftal.

3. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
Luctor Heinkenszand is een warme vereniging waar iedereen welkom is, zeker na de fusie. Op donderdagavond is het wekelijks een mooie uitdaging om elk elftal van genoeg spelers te voorzien. De behulpzaamheid vanuit alle betrokkenen is daarbij erg belangrijk en dat maakt het leuk.

4. Wat wordt de stand vanmiddag tegen Dauwendaele?
Ik verwacht dat het geen makkelijke wedstrijd wordt. Dauwendaele won het Zeeland Assurantiën Toernooi, dus dat zegt wel wat over de tegenstand.
Desondanks houdt Luctor Heinkenszand de punten in Heinkenszand. Ik denk dat het 3-2 wordt.

5. Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
Wil je meer informatie of weten wat ZTZ Logistics allemaal doet of voor je kan betekenen, ga dan naar https://www.ztzlogistics.com/nl/