10 vrije zondagen.. En aangezien trainen is voor mensen zonder talent, hebben alleen Daniel en Sjoerd elkaar in deze 10 weken gezien op het trainingsveld op de koude en gure woensdagavonden. De rest was druk met kerst en dat soort ongein. Perry is in die tussentijd 50 geworden, Lau heeft 6 bypasses gehad, Der Jan heeft zich ingeschreven voor de gemeenteraadverkiezingen met de NSB, Niels verkoopt nog steeds appels, Jason telefoons en DRV is elke week sponsor van de week. Ook gaan onze gedachte uit naar trouwe lezeres Monique die 10 weken onze avonturen heeft moeten missen. Eén van de weinige lichtpuntjes die zij doordeweeks heeft als je met Obelix samenwoont.

28 januari mochten we dan eindelijk weer eens de wei in. Maar dan mag je eindelijk voetballen.. is onze Goeroe een weekendje Parijs met zijn vrouw. In de stad van de liefde ging onze dikke vriend met zijn kids naar PSG en Joseetje lekker winkelen met haar schoondochter. Ondertussen besloot Arno nog een duikje in de Seine te nemen, het waterpeil steeg afgelopen zondag zodanig dat er 1500 mensen geëvacueerd moesten worden. De Parijse bevolking heeft geweten dat de familie Olierhoek aanwezig was. We hopen dat de liefde nog verder is opgebloeid na dit romantische weekendje. Of zoals Arno altijd zegt; ik heb echt een sprookjeshuwelijk, elke dag als ik thuis kom van mijn werk zit er een heks op de bank.

Gelukkig had Arno nog wel goed werk geleverd door te zorgen dat we 17 man hadden. Bij die 17 man zat ook de in de winter getransfereerde Bernard. Hij zal de rest van het seizoen gehuurd worden van Zondag 3 met optie tot koop. En ook Zaterdag 3 droeg zijn steentje bij deze zondag. Dan hoop je op namen als Robbie Totté, Stefan Boonman, Johnny Nieuwdorp, Patrick Mol of zelfs Niels van Leeuwen om maar wat te noemen.. Nee dan krijg je Lucien, Borrel, Roy en Pieter. Jeffrey Simonse kregen we er nog net niet gratis bij.  En om er helemaal een mooie zondag van te maken, kregen we de Miquel Nelom van Zaterdag 4; Dennis Goud. Waarschijnlijk heeft Arno die alleen maar gevraagd omdat hij met de pasjescontrole het meest op hem leek met zijn hamsterwangetjes.

Al snel werd de 17 gereduceerd tot 15; Lau had teveel vocht in zijn knie door het skiën en Sjoerd was ziek. En op de dag zelf ging het helemaal mis. De enige waar we nog enigszins wat mee konden van de zaterdag, Roy, meldde zich ziek af en Perry was ook te ziek om te ballen. Omdat wij ook maatschappelijk verantwoord willen voetballen, zijn wij een samenwerking aangegaan met Stichting Doe Een Wens. Zo werd deze zondag ook speciaal voor Michel Korsuize en mocht hij aantreden met zijn grote idolen en na afloop van de wedstrijd kreeg hij een bal met handtekeningen, een frietje, een colaatje en een zakje snoep.

Na al deze perikelen konden we eindelijk aan de wedstrijd starten. Joerie was te laat en begon als wissel, maar sneaky had die geruild met Lucien en stond hij opeens linksback. Of althans.. hij stond vaker naast Bernard in de spits dan naast het nieuwe centrale duo BEYERLEINNN/vd Dries. Overigens liet Pieter zien dat hij op zich toch wel een versterking was deze zondag. Hij steeg boven de middelmaat uit en werkte menig bal weg van de groenwitten uit Ossendrecht. Een jong en energiek elftal, iets wat Der Jan ook al snel had gezien. Hij gaf er na 10 minuten de brui aan en was er wel klaar mee. De ruststand was dan ook zeer snel bereikt; 0-4.

In de rust ging Der Jan maar gelijk douchen. Zijn piek is volgende week in Huijbergen waar we VIVOO 2 gaan bestrijden. Uiteraard moesten we eerst nog even de 2de helft afwerken. Die begon iets later doordat scheidsrechter Toon nog even moest plassen. En op die leeftijd is het allemaal niet meer zo krachtig en plas je net zoals Joerie praat.. komt maar geen eind aan.

De 2de helft was wel een stuk beter. We kregen geen goal meer tegen, we wisten ook niks meer te creëren, maar 0-4 was geen schande tegen deze veel betere ploeg.

Ondanks dat we natuurlijk hadden gehoopt op betere spelers van de zaterdag, bedanken we uiteraard Borrel, Lucien, Goud, Michel en Pieter voor het meedoen. We hadden het zonder jullie ook zeker niet gered. En aangezien we wel gefuseerd zijn, maar er nog nooit iemand mee gedaan heeft van het oude Heinkenszand.. hoe leuk zou het zijn in het kader van ‘we zijn één vereniging’ er eens andere spelers meedoen. Zondag 2 spelers doen ook regelmatig mee op de zaterdag. Wij hebben tenslotte jullie club ook van de ondergang gered met betere jeugdspelers en een selectie wat nu opeens bovenin meedraait. Uiteraard is dit allemaal satire!! Voor we weer op moeten splitsen..