Wil je het liefst de hele dag voetballen? Dan is de ZLM Voetbal 2 daagse zeker wat voor jou! Lekker voetballen in je schoolvakantie. Tijdens de Voetbal 2 daagse krijg je training van onder andere ex profvoetballers Dennis en Gérard de Nooijer. In twee dagen tijd brengen ze jou de fijne kneepjes van het voetballen bij!

Wat is de ZLM Voetbal 2 daagse?

Tijdens de ZLM Voetbal 2 daagse krijg je twee dagen voetbaltraining van ervaren trainers. En dat niet alleen! Je krijgt ook een tenue (broekje, shirtje en kousen), een bal, een certificaat met foto, drinken en lunch.

Tijdens de voetbaltrainingen komen techniek, tactiek, teamwork en behendigheid allemaal aan bod in verschillende oefenvormen:

• Bal- en lichaamsbeheersing;
• Passen, trappen en aannemen;
• Scoren;
• Aanvallen en verdedigen;
• Kleine en grote partijspelen.

De tweede dag is er speciaal voor keepers heel de dag keeperstraining onder leiding van Keepersacademie Zeeland.

Voor wie is de Voetbal 2 daagse?

Aan de ZLM Voetbal 2 daagse kan jij deelnemen als je de leeftijd hebt van 6 t/m 14 jaar. Of je een jongen of meisje bent maakt niet uit. Ook hoef je geen lid te zijn van een voetbalvereniging. De trainingen zijn voor iedereen.

Wat kost de Voetbal 2 daagse?

Twee dagen voetbaltraining onder leiding van ervaren trainers en Dennis en Gérard kost € 79,- per deelnemer. Als je klant bent van ZLM Verzekeringen dan krijg je 25% korting en betaal je maar € 59,25 voor twee dagen fun en voetbalactiviteiten. Vul op het inschrijfformulier je ZLM relatienummer in en wij verrekenen de korting direct.

INSCHRIJVEN!