Ook dit jaar zijn onze jeugdleden weer op pad gegaan om loten van de Grote Clubactie te verkopen. Van ieder verkocht lot (een lot kost € 3,-) komt 80% ten goede aan onze vereniging. Door onze jeugdleden zijn nog meer loten verkocht dan vorig jaar! Binnenkort wordt € 4.237,92 op onze rekening bijgeschreven. En dat is erg fijn in een tijd waarin we geen kantine-opbrengsten hebben. Alle lotenverkopers ontzettend bedankt! Top gedaan!
Ook dank aan de mensen die alle loten hebben moeten invoeren in het systeem van de Grote Clubactie: Mariska van Zaltbommel, Jeantine Traas, Melanie Verbart en Edwin Boogaard.

De topverkopers Kenzi Matthijsse, (JO 9-1), Dani Noordzij (JO 11-1) en Timo Dijkhuizen (JO 9-1) zijn op donderdagavond 16 december in het zonnetje gezet (zie onderstaande foto’s!). In verband met de coronabeperkingen kon dat niet in de kantine, maar werden ze thuis verrast. Uit handen van bestuurslid Corné Haverhals kregen zij een cheque om wat moois te bestellen van hun favoriete club. In alle gevallen was dat bij Ajax. 

De teams die het meeste loten verkochten (JO 9-1 en MO 10-1) kunnen op het eind van het seizoen een leuk teamuitje verwachten. Hun bijdrage vanuit de club wordt verdubbeld.

Voor 30 spelers was er ook een traktatie in de vorm van een oorkonde met leuke kortingsacties en een bioscoopbon. Zij hebben allemaal meer dan 20 loten verkocht. 

De winnaars!