Op zaterdag 30 maart gaan we met twee volle dubbeldeks bussen Luctor Heinkenszand leden de wedstrijd Willem II – Fortuna Sittard bezoeken! In dit bericht informatie voor de jeugdleden en ouders. Om het bezoek goed te laten verlopen graag jullie aandacht voor de volgende punten.

Vertrekpunt bussen anders dan voorheen

Het vertrekpunt van de bussen is het Kamilleplein bij de Stenge. Dit is anders dan andere jaren!
Een verbeterpunt van vorig jaar was meer parkeerruimte voor de bussen op de locatie van vertrek. Idealiter zouden de bussen kunnen parkeren op de gemeentewerf naast het sportpark, waar meer dan voldoende ruimte is. Helaas kunnen we geen gebruik maken van de gemeentewerf volgende week zaterdag.

Toegangskaarten

De toegangskaarten voor de wedstrijd ontvang je van je leider/trainer.
Als ‘verbeterpunt’ van het afgelopen jaar heb ik van meerdere leden gehoord dat het wellicht goed is de jongste en wat oudere jeugdleden in aparte bussen te plaatsen. Dit gaan we dan ook dit jaar doen; je leider/trainer weet in welke bus je moet plaatsnemen. Elke bus heeft 82 zitplaatsen, in bus 1 zijn hiervan 80 zitplaatsen bezet, in bus 2 zijn van 82 plaatsen er 81 bezet. Kortom: het is volle bak in de bussen en elke zitplaats zal moeten worden gebruikt zodat iedereen mee kan.

Bussen & vertrektijden

  • Heenreis:, om stipt 16:15 uur vertrekken de bussen vanaf het Kamilleplein bij de Stenge. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. De bussen staan vanaf 16:00 uur klaar.
  • Terugreis: na de wedstrijd vertrekken de bussen rond 20:45 uur weer naar terug naar Heinkenszand.
  • In de bus zijn voor € 1 consumpties te koop, o.a. cola, sinas, Extran en bier.

Stadion

  • In het stadion zitten we in vak ‘EN’ . Op de toegangskaarten staat een stoel en rijnummer. In vak ‘EN’ zijn echter het merendeel van de stoelen voor ons gereserveerd. Je bent dus op een aantal plaatsen in het vak ‘EN’ na vrij om zelf een plek te kiezen. Elke leider heeft een plattegrond van vak ‘EN’ waarin stoelen staan gemarkeerd die voor ons zijn gereserveerd.
  • De wedstrijd in Tilburg begint om 18:30 uur.

Organisator

Corné Haverhals
06-13894849