Vanuit de vereniging zien we vanaf onderen een enorme instroom van meiden maar aan de bovenkant ook weer een behoorlijke uitstroom. Vanuit de TJC en het bestuur is besloten om een werkgroep op te zetten die een toekomstvisie en beleid gaat ontwikkelen voor het meiden en vrouwenvoetbal binnen de vereniging. Hiermee willen we bereiken dat alle meiden en vrouwen zich thuis voelen binnen de vereniging zodat de uitstroom minder hoog is en iedereen met plezier op haar niveau kan voetballen.

Vragen voor de werkgroep

  • Welke ambitie van het vrouwenvoetbal (prestatieteam, recreatief of een combinatie) past bij Luctor Heinkenszand?
  • Hoe gaan we dat bereiken, wat is hier bijvoorbeeld voor nodig en hoe borgen we dit?
  • Hoe zorgen we ervoor dat alle meiden/vrouwen (onafhankelijk van het niveau) zich thuis voelen binnen de vereniging? 
  • Hoe creëren we de verbinding tussen bestuur, TJC en speelsters?

We zoeken vrijwilligers

Voor de werkgroep zoeken we vrijwilligers die zich hiervoor in willen zetten. Hierbij denken we niet alleen aan mensen met voetbalervaring of kennis, maar aan mensen die affiniteit hebben met meiden/dames voetbal en aan de ontwikkeling ervan een bijdrage willen leveren. Dit kan op meerdere manieren zijn, denk bijvoorbeeld aan het mee opzetten en uitwerken van een beleid, het organiseren van activiteiten met en voor de meiden/dames of een actieve rol in de staf van een team. Kortom wij nodigen iedereen, van vaders/moeders, leiders/trainers tot aan (senioren) speelsters, van harte uit om de info avond te bezoeken en met elkaar in gesprek te gaan. 

Voorlichtingsbijeenkomst

Op 12 februari zal er een voorlichtingsbijeenkomst plaatsvinden, nadere inlichtingen hierover volgen nog. Vanaf maart gaat de werkgroep beginnen en het doel is om voor de start van het nieuwe seizoen een plan van aanpak te kunnen presenteren. 

Samenstelling werkgroep

In deze werkgroep neemt, naast onderstaande TJC leden, Leon van Zaltbommel in ieder geval in de opstartfase plaats vanuit het bestuur. Daarnaast heeft Iris de Jonge, speelster van dames 1 aangegeven in de werkgroep plaats te nemen. Wie volgt

Mocht je nog specifieke vragen hebben kun je contact opnemen met:

Roland Hannewijk 06-40544765
Lonny Franse: 06-16365126
JeanPaul Mulder: 06-37353185