1. Vanaf wanneer is VSS sponsor van Luctor Heinkenszand?
  Sinds de start van ons bedrijf in 2005 zijn wij al betrokken als sponsor bij de voetbalverenigingen op Heinkenszand, sinds de fusie wat meer dan voorheen.
  Samen met Welding 4all hebben we het scorebord gesponsord.
 2. Kun je eens iets vertellen over VSS en wat jullie doen?
  VSS Machinebouw is een fabrikant van landbouwmachines en we zijn gevestigd in Oudelande. We bouwen landbouwmachines voor grondbewerking en uien en aardappeloogst machines. Deze worden over de hele wereld geleverd.
 3. Hoe lang bestaat VSS en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
  VSS Machinebouw is opgericht in 2005 en heeft de jaren daarna Machinefabriek Cappon uit Heinkenszand en AMAC uit ’s Heerenhoek overgenomen. We vinden het belangrijk dat de voetbalverenigingen in onze gemeente ondersteund worden door lokale bedrijven zoals VSS en daarom sponsoren we verschillende clubs in de regio.
 4. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
  Sinds enkele jaren zien we dat de vereniging erg snel vooruitgaat. Er zijn bij thuis wedstrijden steeds meer bezoekers en het sportpark wordt steeds mooier. Voor de toekomst denk ik dat de vereniging op de juiste weg is en verder kan groeien. Een mooie ontwikkeling.
 5. Wat verwacht je van sponsoring van Luctor Heinkenszand?
  Als sponsor dragen wij graag ons steentje bij aan de verdere ontwikkeling van de vereniging. Voor ons is naamsbekendheid de belangrijkste reden om Luctor Heinkenszand te sponsoren.
 6. Wat wordt de stand vanmiddag tegen Goes?
  4-0 voor Luctor Heinkenszand.
 7. Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
  Wil je meer informatie of weten wat VSS allemaal doet of voor je kan betekenen, ga dan naar http://www.vssmachinebouw.com/