Maand van de Vrijwilliger

De maand mei staat in het teken van vrijwilligers die zich inzetten voor Luctor Heinkenszand. Een gezicht dat veel mensen zullen herkennen: Suzan van ’t Westeinde is leider van de JO15-1. Verder zorgt ze ervoor dat de kantine schoon blijft en draait ze wasjes voor het team en regelt was- en rijbeurten.

“Met een goede daad help je de club!”

Suzan van 't Westeinde

“Ik vind dat wanneer je kind op een sport zit, maakt overigens niet uit welke, dat je dan ook als ouder een helpende hand mag reiken. Doordat mijn zoon hier voetbalt, voel ik me verbonden met de club. Ik ga ook bijna altijd mee met de wedstrijden en het contact met andere ouders is ook leuk.”

Maar niet alleen het elftal van haar zoon heeft haar interesse. “Zo af en toe sta ik ook aan de lijn bij het eerste, omdat ik het leuk vind. Wat ik het leukste vind aan het vrijwilliger zijn binnen de club? Dat je een goede daad doet. Je helpt de club!”.

Voor de tijd die je eraan kwijt bent, hoef je het niet te laten, zegt Suzan: “Hoe meer vrijwilligers, hoe minder vaak er een beroep op je gedaan wordt. En wat is nou 1 uurtje in de week?” Suzan is ervan overtuigd dat iedereen een steentje kan bijdragen: “Je hoeft geen bijzondere vaardigheden te hebben. Iedereen zou dit kunnen. Het geeft je een goed gevoel wanneer de kantine er weer netjes uitziet en dat alles voor de JO15-1 weer goed is geregeld.”

Wil je meer informatie of wil je je als nieuwe vrijwilliger aanmelden? Spreek onze vrijwilligers aan of reageer via info@luctorheinkenszand.nl