Maand van de Vrijwilliger

De maand mei staat in het teken van vrijwilligers die zich inzetten voor Luctor Heinkenszand. Die vlieger gaat ook al 26 jaar op voor Mark Vermeule. Hij is trainer/leider van zondag 3.

Mark Vermeule

Zoals gezegd, Mark draait al wat jaartjes mee. “Ik geniet van het plezier en de gezelligheid en het levert me ook ontspanning op. Je krijgt voor je inzet als vrijwilliger een hoop vriendschap en gezelligheid terug.” En wat zou hij zeggen als iemand bij hem informeert naar vrijwilligerswerk voor de club? “Ik denk dat je vooral moet kijken naar je sterke punten en gebruik die om wat voor de club te betekenen.”

Mark is gemiddeld zes uur per week bezig met zijn werkzaamheden voor Luctor Heinkenszand. “Als je als leider of trainer actief zou willen zijn, is het handig dat je sociaal vaardig bent, wat mensenkennis hebt en, ook belangrijk, dat je kunt improviseren. Mijn werk als vrijwilliger geeft me veel voldoening, want je wordt gewaardeerd voor wat je doet en je ervaart saamhorigheid en gezelligheid en dat maakt je dag gewoon goed.”