Op dit moment is het vizier al volop op volgend seizoen gericht. Teams worden ingedeeld, trainers en leiders worden bij de teams gezocht en er wordt veel met elkaar en met spelers gesproken. Zoals het er nu naar uitziet hebben we zowel voor wat betreft de jongens als de meiden in alle leeftijdscategorieën teams. Dit al of niet in samenwerking. Iets waar we weer trots op zijn. Uiteraard kunnen we voor een aantal categorieën nog spelers gebruiken. Dus spoor elkaar aan om lid te worden!

Ook de seniorenteams, zowel bij de mannen als bij de vrouwen, staan grotendeels. Fijn dat nagenoeg iedereen lid is gebleven om met elkaar de mooiste sport ter wereld uit te oefenen. Binnenkort komen we met een update over het komende seizoen.

We bedanken nu vooral alle trainers en leiders. Jullie hebben je in een zeer lastig seizoen vol ingezet voor jullie teams. Hierdoor hebben alle jeugdteams en de prestatie-elftallen bij de senioren “gewoon” het hele seizoen 2 keer in de week kunnen trainen. En de jeugd heeft zelfs op zaterdag onderling wedstrijden kunnen spelen. Trainen is zoveel leuker als er ook echte competititiewedstrijden zijn, maar desondanks zijn jullie je in blijven zetten en hebben een zeer grote betrokkenheid getoond. Iets wat niet alleen wij als bestuur, maar wat alle leden hebben gewaardeerd en nog waarderen. Het is namelijk geen vanzelfsprekendheid! Bijzonder fijn en nogmaals enorm bedankt namens alle leden.

Namens hoofdbestuur
Marco Goovers
Marco Utermark