De strenge coronaregels worden beetje bij beetje soepeler. Dat biedt ook nieuwe kansen voor onze sponsors. Die kunnen langzaam hun normale werk weer hervatten. Zo ook ’t Mereltje!

Kinderkleding ’t Mereltje heet alle inwoners van Heinkenszand en omstreken weer welkom in de winkel aan de Dorpsstraat. Uiteraard wel met een paar aanpassingen; zo mogen er maximaal 3 klanten binnen en moet je bij binnenkomst even je handen desinfecteren. Maar dan kun je volop genieten van leuke kinderkleding. In het filmpje legt Cindy uit wat er in de winkel te koop is.

Wisten jullie dat ’t Mereltje ook nog een broertje heeft: JOOST meubelen maakt allerlei prachtige steigerhouten meubelen op maat. Kijk maar eens op hun website www.joostmeubelen.nl

Luctor Heinkenszand is erg blij met onze sponsors. Mede dankzij hen zijn we een gezonde club met veel mogelijkheden. We riepen daarom onze leden en supporters eerder al op om vooral lokaal te winkelen en te kopen.

Daarnaast zetten we onze sponsors in het zonnetje, want alle beetjes helpen. Ze kunnen gratis op onze website adverteren, en we promoten via onze site en social media de video’s van filmmaakster Joan Hofland. Zij laat in korte filmpjes zien hoe bedrijven uit Heinkenszand in deze moeilijke tijd het hoofd boven water proberen te houden en hoe ze voor ons, als klanten, toch bereikbaar zijn.