De strenge coronaregels worden een beetje soepeler. Dat biedt ook nieuwe kansen voor onze sponsors. Die kunnen langzaam hun normale werk weer hervatten. 

De Visser Optiek is bijvoorbeeld vanaf dinsdag 12 mei weer gewoon open. Een bezoek aan de winkel is geen probleem, maar voorlopig nog wel op afspraak, zodat het niet te druk wordt in de winkel.
Regulier werk als ogen opmeten en brillen passen kan vanaf dinsdag weer gewoon. De afgelopen tijd beperkte de optiek bewust het aantal werkzaamheden. Er werden alleen metingen gedaan bij mensen die klachten hadden en niet langer konden wachten. Dan werd gekeken of ze misschien doorverwezen moesten worden naar een arts. Daarnaast gaat het zonnetje weer steeds feller schijnen, en is een nieuwe zonnebril dus niet overbodig. Ook die kun je bij De Visser Optiek halen.

In deze video vertelt eigenaresse Isabelle van den Berge over haar zaak tijdens coronatijd:

Lees verder onder de video

Je vindt de video ook via deze link.
De Visser Optiek was eerder dit jaar ook Sponsor van de Week. Lees het interview dat daarbij hoort hier terug.

De Blaeij Fysiotherapie
Ook onze sponsor De Blaeij Fysiotherapie en Medische Fitness heeft groen licht gekregen om de fysiotherapeutische zorg verder op te schalen. Vanaf maandag 11 mei is de praktijk weer bereikbaar om afspraken te maken. Eigenaar Gerben Menheere vindt het belangrijk dat de praktijk weer open is. ,,Dan hoeven minder mensen pijn te lijden of hinder te ondervinden van fysieke ongemakken. Wij garanderen dat een bezoek aan de praktijk veilig en verantwoord mogelijk is.”

Luctor Heinkenszand is erg blij met onze sponsors. Mede dankzij hen zijn we een gezonde club met veel mogelijkheden. We riepen daarom onze leden en supporters eerder al op om vooral lokaal te winkelen en te kopen.

Daarnaast zetten we onze sponsors in het zonnetje, want alle beetjes helpen. Ze kunnen gratis op onze website adverteren, en we promoten via onze site en social media de video’s van filmmaakster Joan Hofland. Zij laat in korte filmpjes zien hoe bedrijven uit Heinkenszand in deze moeilijke tijd het hoofd boven water proberen te houden en hoe ze voor ons, als klanten, toch bereikbaar zijn.