Ze gebruiken handschoentjes, hebben een coronaroute door de winkel en bij de kassa hangen schermen. Toch weten de medewerkers van Dagvers het elke dag weer gezellig te maken in de winkel. 

Dagvers, tegenover de Jumbo, is gewoon elke dag open. Dit weekend heeft de zaak een speciale aanbieding: een ’terras in eigen tuin-tas’, met lekkere verwenproducten. En ook fijn voor in de tuin is de houtskool die Dagvers verkoopt. Die is van het merk Characoal. Die gaat lekker lang mee en rookt bijna niet.

Lees verder onder de video

Luctor Heinkenszand is erg blij met onze sponsors. Mede dankzij hen zijn we een gezonde club met veel mogelijkheden. We riepen daarom onze leden en supporters eerder al op om vooral lokaal te winkelen en te kopen.

Daarnaast zetten we onze sponsors in het zonnetje, want alle beetjes helpen. Ze kunnen gratis op onze website adverteren, en we promoten via onze site en social media de video’s van filmmaakster Joan Hofland. Zij laat in korte filmpjes zien hoe bedrijven uit Heinkenszand in deze moeilijke tijd het hoofd boven water proberen te houden en hoe ze voor ons, als klanten, toch bereikbaar zijn.

Je vindt de video van Dagvers ook via deze link.