De jaarlijkse actie Rabo ClubSupport heeft Luctor Heinkenszand dit jaar 1367,40 euro opgeleverd. En dat is heel veel geld: van de 449 deelnemende clubs in onze regio staan we daarmee in de top vijf!

Met Rabo ClubSupport steunt de Rabobank clubs en verenigingen. De Rabobank Oosterschelde doet ook mee. Alle leden van die bank konden stemmen uitbrengen op deelnemende clubs en stichtingen uit die regio. Elk lid mocht vijf stemmen verdelen, met maximaal twee op dezelfde vereniging. Elke stem leverde een vast bedrag op.

Voor ons kwam dat uit op ruim 1367 euro. Van de 449 clubs die in de Oosterschelderegio meededen, eindigden wij daarmee als vijfde. Alleen organisaties die een echte regiofunctie hebben, haalden meer geld op: het Fruitteeltmuseum in Kapelle, Podium Reimerswaal, het dierenasiel in Goes en het hospice in Goes.

Een prachtig resultaat dus. We willen iedereen die daaraan een bijdrage heeft geleverd, daarvoor erg bedanken! De opbrengst gaan we besteden aan het organiseren van jeugdactiviteiten.