Sponsor van de week: Van de Velde Installatiegroep.
Marijn Meijboom is contactpersoon van onze sponsor Van de Velde Installatiegroep

1. Kun je eens iets vertellen over Van de Velde Installatiegroep en wat jullie zoal doen?
Van de Velde Installatiegroep is een totaalinstallatiebedrijf dat met 150 betrokken medewerkers relaties bedient in Zuid-west Nederland. Of het nu gaat om advies, ontwikkeling, uitvoering of onderhoud aan technische installaties; wij beschikken over de deskundigheid en ervaring om voor elke vraag een klantgerichte oplossing te vinden. De veelzijdigheid en innovativiteit van onze diensten kenmerken ons bedrijf. Afgelopen jaar vierden we ons 75-jarig jubileum. In die jaren is er veel veranderd binnen ons bedrijf en zijn we met onze opdrachtgevers meegegroeid. Toch is de basis voor ons werk in grote lijnen hetzelfde gebleven.

Wij staan bekend als een directe, open en betrokken onderneming, die met opdrachtgevers meedenkt over de beste oplossing voor hun situatie. Bovendien kunt u van ons heldere taal en korte communicatielijnen verwachten. Dankzij deze eigenschappen zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor onze relaties. Relaties die zich bevinden in de zorgsector, particuliere sector, woningcorporaties, gemeenten, aannemers en bouwbedrijven. Ook industriële partijen behoren tot onze klanten. Terwijl we, de voor ons karakteristieke, korte communicatielijnen behouden, zullen we iedere relatie op een gepaste en de door haar gewenste wijze behandelen. Een particuliere klant vraagt immers om een andere benadering dan een zorginstelling.

2. Hoe lang bestaat Van de Velde Installatiegroep en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
Het bedrijf bestaat dit jaar 76 jaar en is sinds 2019 sponsor van Luctor Heinkenszand. We zijn met de vereniging in contact gekomen via onze collega GertJan Weststrate. GertJan is al lange tijd lid van Luctor Heinkenszand en heeft ons geintroduceerd.

3. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
Een goed georganiseerde, gezellige vereniging met een mooi sportpark. Het is voor ons als sponsor goed om te zien dat er ruimte is voor iedereen om: jongens, meiden, jong en oud. Een inclusieve vereniging dus.

4. Wat wordt de stand vanmiddag tegen Zaamslag?
De thuisploeg is de afgelopen weken behoorlijk op dreef en zal met een goed gevoel de nacompetitie in willen gaan. Ook Zaamslag heeft de laatste drie wedstrijden gewonnen. Uiteindelijk verwacht ik dat Luctor Heinkenszand de wedstrijd met 3-1 zal winnen.

5. Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
We willen Luctor Heinkenszand heel veel succes wensen met deze wedstrijd en vooral met de nacompetitie. Het zou fantastisch als via die weg alsnog promotie kan.

De wedstrijdbal wordt vandaag gesponsord door AdFranse Automatisering.