Helaas zijn we recent weer getroffen door vandalisme. We begrijpen dat, zeker in deze tijd, het kunstgrasveld zeer aantrekkelijk is om tot 17.00 uur gebruik van te maken. Alleen gebruik het waar het voor is bedoeld. En dat is niet een om vuurwerk op af te steken!!! Even los van het feit dat dit sowieso verboden is.

Om meer toezicht te houden op het gebruik van het kunstgrasveld hangen er sinds deze week ook camera’s bij het veld. Een daarvan ziet tevens een groot deel van het complex. Met deze dure aanschaf (helaas geven ze die niet weg) kunnen we samen met de andere camera’s nu het hele complex bekijken. Jammer dat dit nodig is!

Laten we er met elkaar voor zorgen dat we de camerabeelden niet hoeven te gebruiken. Spreek elkaar op ongeoorloofd gedrag aan. Dat geldt overigens ook voor het gebruik van muziekboxen op het kunstgrasveld. De omwonenden hebben hier last van. Gebruik ze alsjeblieft niet.

Sport en beweeg vooral zoveel mogelijk. Daar is het kunstgrasveld voor bedoeld en dat stimuleren wij. Maar houd rekening met de regels. Doe je dat niet? Dan staat dat vanaf nu op beeld. We hopen dat het niet zo ver hoeft te komen.