Van de Velde Installatiegroep is vanaf dit seizoen sponsor van Luctor Heinkenszand geworden.
GertJan Weststrate heeft ervoor gezorgd dat Van de Velde sponsor van onze club werd.

Gertjan, wil je eens iets meer over Van de Velde en jouw rol binnen het bedrijf vertellen alsjeblieft?
Van de Velde is een echte totaal installateur. We zijn werkzaam binnen alle disciplines van ons vakgebied zoals sanitair, cv, luchtbehandeling, elektra, koeling. Ook een afdeling meet- en regeltechniek hebben we in huis. We brengen zonnepanelen aan op woningen en bedrijfspanden. In nieuwbouwprojecten maken we ook gebruik van o.a. grondgebonden warmtepompsystemen. We hebben een fantastische ploeg servicemensen die in geheel zuidwest Nederland hun best doen om alle installaties draaiend te houden. Totaal werken we met een team van 150 enthousiaste collega’s.

Zelf ben ik werkzaam op de commerciële afdeling. Dit houdt in dat ik klanten bezoek, het werk opneem en van daaruit een advies en/of een offerte verstrek. En na verstrekken van de opdracht ook de werkvoorbereiding start.

Hoe lang werk je al bij Van de Velde en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
Sinds juni 2017 ben ik werkzaam bij van de Velde. De link met de club kwam toen ik zag dat er ook een bord van ons te zien was langs de baan bij de tennis. Dat was voor mij een reden om ook een mooi bord langs het veld bij Luctor Heinkenszand te krijgen.

Waarom is werken bij Van de Velde leuk? Wat bevalt je zo aan je job?
Wat ik leuk vind aan werken bij van de Velde is de no-nonsense-cultuur. Iedereen doet echt zijn best om de klanten op maximale wijze te bedienen. Heb je daar hulp bij nodig? Dan krijg je die. Als je een collega kan helpen, dan doe je dat.

Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
Luctor Heinkenszand is een prachtige vereniging. Zeker na de fusie een vereniging met een fantastisch potentieel, zowel sportief, als ook recreatief. Het is te hopen dat we de huidige coronacrisis snel achter ons kunnen laten zodat we allemaal weer volop van het verenigingsleven kunnen genieten.

Wat verwacht je van sponsoring van Luctor Heinkenszand?
Ik hoop dat mensen die ons prachtige sportpark hebben bezocht, hetzij als sporter of als bezoeker bij vragen over installaties of duurzaamheid aan ons zullen denken.

Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
Zoals gezegd, we hebben een prachtig sportpark, we zijn er trots op dat ook wij met een mooi sponsorbord een bijdrage kunnen leveren aan deze prachtige vereniging.

Wil je meer informatie of weten wat Van de Velde voor je kan betekenen, ga dan naar hun website https://www.van-de-velde.nl/