Leendert Krijger en zijn team zijn met hun Vakgarage sponsor van de week.

1. Kunnen jullie iets meer vertellen over Vakgarage Leendert Krijger en wat jullie zoal doen?
Vakgarage Leendert krijger is gevestigd in Heinkenszand en aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Wij zijn een klein team met 2 fulltime monteurs Benjamin & Ruben, op woensdag komt Machiel ons ook een dag bij ons helpen. Leendert is de eigenaar en helpt voornamelijk de klanten en houdt zich bezig met de inkoop en verkoop van auto’s en sleutelt ook mee in de werkplaats. Krista doet eigenlijk al het werk buiten de werkplaats van het bedrijf van de planning tot boekhouding, stukje HR , zoekopdrachten en inkoop van auto’s  Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden. Omdat wij een universeel autobedrijf zijn werken we aan alle soorten en typen auto’s (personenwagens, elektrische auto’s en lichte bedrijfswagens) onze monteurs voeren o.a. onderhoudsbeurten, reparaties, Apk’s uit en stellen diagnoses.

2. Hoe lang bestaat Vakgarage Leendert Krijger en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
Op 1 april 2014 heeft Leendert de deuren officieel geopend. Al na een korte tijd kwam Benjamin als leerling Leendert ondersteunen. Waarop kort daarna Krista is begonnen met o.a. het administratieve gedeelte van het bedrijf. Als bedrijf hebben wij een enorme groei gemaakt en zijn er nog andere monteur bijgekomen. Op dit moment zijn we nog opzoek naar een (leerling)monteur ons 6e teamlid! Als dorpsgarage van Heinkenszand vinden wij het belangrijk om een sportclub als Luctor Heinkenszand te sponsoren en daarbij de voetballers te ondersteunen.

3. Hoe kijken jullie tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
Wat wij terug zien is dat er veel is gedaan als verenging om het sportcomplex te vernieuwen en het onderhouden van de velden. Luctor Heinkenszand is de voetbalclub van Heinkenszand en is daarmee een aanwinst voor het dorp om zo een club te hebben.

4. Wat wordt de stand vanmiddag tegen GPC?
Luctor Heinkenszand gaat voor de winst : 2-1

5. Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
Wat ontzettend leuk dat jullie je sponsors zo betrekken bij de vereniging! En zet ‘m op Luctor Heinkenszand!!
Wil je meer informatie of weten wat Vakgarage Leendert Krijger allemaal doet of voor je kan betekenen, ga dan naar https://www.vakgarageleendertkrijger.nl/