In een overleg met de gemeente is afgesproken dat voor jeugdtrainingen voorlopig gebruik kan worden gemaakt van het veld bij de “blauwe speeltuin” aan de Waadvogelstraat. Dus voor die teams die toch graag nog deze week of volgende week willen starten is dit een alternatief. Stem binnen de leidersapp goed af wie wanneer gaat. JO13-1 heeft zich gemeld en deze staan op voor 18-8 om 10 uur. Wanneer materiaal van de club wordt gebruikt graag na elke training terugbrengen. Graag niet daar laten staan.Voor oudere jeugdteams kan het veld in Nisse een alternatief zijn. Voor de teams die dit willen graag melden via wedstrijdsecretaris want hier staan al trainingen van het tweede gepland.

Wij willen benadrukken dat tot nadere orde alle velden dicht zijn. Hiermee worden ook de zogenaamde tussenstukken bedoelt. Dit zijn officieel pupillenvelden en deze willen we ook graag zo goed mogelijk het seizoen in laten gaan. Wij houden jullie op de hoogte van wanneer welk veld weer open gaat.

Momenteel wordt al geruime tijd door een groep vrijwilligers keihard gewerkt om te zorgen dat we zo goed mogelijk kunnen starten. Enorme waardering daarvoor. Ook de mensen van loonbedrijf Knuit dank voor hun persoonlijke inzet, maar ook het beschikbaar stellen van het nodige materieel. Materieel waar momenteel heel Europa om schreeuwt, maar wij hebben. Ook dank hiervoor aan VSS Construct.

Dankzij deze inzet lijkt het erop dat alle activiteiten in ons startweekend op 24 en 25 augustus gewoon door kunnen gaan. Het gaat dan om ons Zeeland Assurantiën toernooi, alsmede het dit jaar voor het eerst te houden soccertoernooi voor onze jeugd en natuurlijk het toernooi voor onze lagere teams.

In de loop van volgende week zullen we aangeven of er in de week van de 20ste getraind kan en mag worden.

Bestuur

Luctor Heinkenszand