Het is weer zaterdag, matchday! Ondanks de druilerige dag gaan er weer voldoende wedstrijden gespeeld worden. Het volledige programma kun je zien op onze programmapagina. Om een voorproefje te geven: het eerste elftal gaat vanmiddag vanaf 14.30 uur het huidige puntenaantal proberen te verdubbelen tegen FC de Westhoek 1. Zij wonnen vorige week met 2-4 van Jong Ambon. Een geduchte tegenstander dus! Check voor de huidige tussenstand van het eerste elftal de teampagina.

Teampagina’s

We hebben al een aantal teampagina’s online staan, maar we hebben er nog een heleboel te gaan. Vandaag worden er weer een aantal teamfoto’s gemaakt waarvoor we begin volgende week de teampagina’s aan zullen maken. Een aantal mededelingen omtrent de teampagina’s:

  • Het is voor ons webbeheerders het efficiëntst om de teampagina’s aan te maken als we ook direct een teamfoto kunnen plaatsen, maak dus snel een afspraak voor met de webredactie voor het maken van jullie teamfoto! Eerder staat de desbetreffende teampagina helaas niet online…
  • Er zijn een aantal teampagina’s waarvan de competitiestand niet is bijgewerkt. Het probleem is bekend en aangekaart bij Sportlink, maar vooralsnog is het niet opgelost. Excuses voor het ongemak!
  • Op de aangemaakte teampagina’s staan nog veel spelers, maar ook stafleden, op ‘Afgeschermd’. Wil je je naam op de website zichtbaar hebben? Lees hier hoe je dit zelf kan regelen!
  • We streven er naar om alle teamfoto’s na het weekend van 14 en 15 oktober compleet te hebben. Dit betekent dat er nog twee weekenden de mogelijkheid is om jullie teamfoto te laten maken. Als het goed is speelt iedereen dan nog minimaal één thuiswedstrijd, maar ook als je team uitspeelt kun je natuurlijk eerst op de foto in Heinkenszand.
  • Deel dit bericht met je teamgenoten, trainer(s) en leider(s) zodat iedereen op de hoogte is van bovenstaande mededelingen!

Vacature websiteredactie

Daarnaast kunnen we nog steeds wat extra handjes gebruiken wat betreft het beheren van de website. Dus…

  • Heb jij tijd om gemiddeld een paar uurtjes per week te helpen met het plaatsen van berichten op de website, het onderhouden van onze sociale media kanalen en het informeren van onze leden, toeschouwers, enzovoorts?
  • Ben je handig met sociale media en WordPress, of wil je meer over WordPress leren? Dit kan, het is niet moeilijk!
  • Heb je affiniteit met communicatie?

Dan kunnen we jouw hulp zeker gebruiken! Wil je meer informatie? Mail dan de webredactie. Naast de vacature voor de webredactie hebben we nog meer openstaande vacatures, neem gerust een kijkje!