Het begint bij de meeste alweer te kriebelen…. De schoenen worden in het vet gezet, de voetbaltas wordt alvast tevoorschijn getoverd, het trainingspak komt gestreken uit de kast en Jan Karreman wordt alvast bezocht voor de befaamde pot gele gel. Hoewel er verontrustende berichten in de krant stonden dat dit ernstige kaalheid kan veroorzaken, slaan de meeste dit in de wind. Jawel, we mogen de wei weer in! Er zijn al wat fanatiekelingen gesignaleerd op de trainingsvelden die vooral bezig waren om de vakantiekilo’s te vergelijken dan ze eraf te trainen, maar dat mocht de pret niet drukken. Menig actie had al op de Kelderklasse vertoond kunnen worden.

Traditioneel trappen we dit seizoen af met het toernooi voor de recreatieve elftallen van onze vereniging.  Vrijdagavond 23 augustus is het te doen op de velden van Luctor Heinkenszand.  Op deze avond staat plezier voorop, maar er wordt altijd hevig gestreden voor de befaamde 1e plek.

We starten het toernooi om 19.00 met de 1e wedstrijden en om 21.00 zullen de laatste graspollen door de rondte vliegen. Hierna is het tijd voor de befaamde 3e helft, welke dit keer wordt gehouden in de geheel verbouwde kantine van de voormalige SV Heinkenszand.

Kortom weer een gezellige avond in het vooruitzicht waarbij menig supporter ook niet mag ontbreken.

Groeten Arno & René

Schema toernooi recreatie-elftallen 23 augustus