Het voetbalseizoen loopt op zijn einde. Dat betekent even terugkijken op wat is geweest en alvast eens vooruitblikken op wat komen gaat. Daarna lonkt de vakantie om de batterij weer op te laden voor het nieuwe voetbalseizoen. Begeleider Jacco Rottier over het afgelopen seizoen..

Ons doel was om dit seizoen plezier te hebben en steeds een beetje beter worden en dat is gelukt hoor.

Onze grootste uitdaging was de halve finale van de beker uit naar Krabbendijke die we helaas verloren, zwaar onterecht.

Onze leukste pot voetbal was tegen Vogelwaarde thuis, die hadden nog niks verloren tot ze tegen ons moesten en met een 10-2 nederlaag weer naar huis konden.

Onze yell is… WIJ ZIJN EEN TEAM!!!!!!

Een onontdekt talent hebben we niet het zijn allemaal toppers.

Aan het begin van het seizoen dachten we een beetje mee doen af en toe winnen maar aan het eind van het seizoen zijn we gewoon KAMPIOEN geworden volgens iedereen jammer dat de KNVB de stand niet bijhoudt.

Volgend seizoen willen we als team bij elkaar blijven en nog meer plezier maken.

Ons team bestaat uit Kris Rottier die staat op de goal hij is sterk vooruit gegaan en ijzersterk op zijn doellijn. Hij is zeker niet bang en uitkomen doet hij dus ook goed. Zijn concentratie een hele wedstrijd vasthouden, is moeilijk, maar gaat ook een stuk vooruit. Thijs Verbart is onze laatste man en heeft alles in de gaten, houdt zijn verdediging goed gesloten en duikt in de gaten waar het kan. Hij scoort ook regelmatig, hij is een echte leider in het veld. Bram van de Linde is ook zo’n super verdediger die goed ziet waar de bal gaat komen en op de juiste momenten instapt. Hij heeft de linkerkant dit seizoen goed opgepakt en heeft een verwoestend schot en kan goed koppen. Sven van de Brink staat ook achterin en is beresterk in de duels, komt vaak op aan de rechterkant en geeft dan ook erg goede voorzetten ook hij kan goed koppen en heeft een erg sterk schot. Stijn Traas is als spits begonnen dit seizoen, maar speelt nu achterin, zodat hij op kan komen en het spel voor zich heeft. Hij kan eigenlijk ook alles goed en hij scoort ook veel. Keano Uijl is echt een spits, is snel je kan hem erg goed in de diepte aanspelen en staat vaak op de goed plaats om af te werken. Traint op zijn linkerbeen zodat hij nog meer kan scoren. Niels Haverhals is onze architect. Hij loopt gaten dicht, geeft steekpasses en verdeelt het spel, kan aanvallen en verdedigen en ook keepen als de nood aan de man komt, dus dat is geweldig als je zo’n alleskunner in het team hebt. Lars Menheere is onze spits heeft een geweldige techniek en een neusje voor de goal, scoort er lustig op los. Gaat grotere tegenstanders te lijf met zijn techniek.

Dit alles stond op de trainingen onder leiding van Max Patty en Leon van het Westende  en tijdens de Wedstrijden van Gerben Menheere en Jacco Rottier.

Ik denk dat ik wel namens deze leiders en trainers kan spreken, dat dit een erg leuk team is en dat iedereen er ook veel plezier in beleefd heeft. ook wil ik graag de (groot)ouders, broertjes en zusjes en de rest van de supporters bedanken. Zij waren er ook elke week weer om ons aan te moedigen en de koffie /thee voor de leiders te verzorgen. Ook alle vrijwilligers van de vereniging bedankt dat wij weer elke week konden spelen.