Het voetbalseizoen loopt op zijn einde. Dat betekent even terugkijken op wat is geweest en alvast eens vooruitblikken op wat komen gaat. Daarna lonkt de vakantie om de batterij weer op te laden voor het nieuwe voetbalseizoen. Trainer/leider Juul Back loopt het afgelopen seizoen met de JO8-1 met ons door..

Met het JO8-1 team zijn we eigenlijk het seizoen begonnen als JO9-3. Dit bleek tijdens de beker wedstrijden al een te grote stap voor onze jongens en meisjes. Nadat we fysiek op gelijke voet stonden in de JO8-1, zijn we het seizoen begonnen.

Het doel is en was om de spelertjes enthousiast te houden voor voetbal, trainingen stonden in het teken van dribbelen, dribbelen en dat dribbelen herhalen. Veel de bal raken, scoren en oefeningen herhalen. Langzaamaan naar wat overspeel-oefeningen gegaan en je zag langzaam de houding en behandeling van de bal groeien.

Het doel is bereikt omdat iedereen graag naar de trainingen en wedstrijden komt en we zelfs wat aanvullingen tijdens het seizoen hebben gekregen.

We hebben een aantal legandarische wedstrijden gespeeld. Ik kan me de wedstrijd tegen Kloetinge JO8-1 nog goed herinneren. Na een 1-3 ruststand kwamen we terug en trokken in de laatste minuut de volle buit binnen met een 4-3 overwinning.

Uiteraard is de begeleiding van de trainingen niet alleen gegaan en wil ik graag Robert-jan van der Poll en Ruud Menheere bedanken voor de lach en de hulp! Ik hoop dat de kids veel gaan voetballen in de zomer, zodat we volgend jaar de pass-oefeningen snel kunnen hervatten en wat moeilijker kunnen maken. Ook volgend jaar is het weer veel de bal aan raken op de training, plezier en met enthousiasme naar de training te komen.

En natuurlijk wil ik de spelertjes bedanken! Tot volgend seizoen: Kars, David, Daniel, Noah, Edzel, Mylene, Pieter, Brent.