Terneuzense Boys 5 – Luctor Heinkenszand 4

Vandaag de eerste uitwedstrijd van het seizoen voor het 4e.
Een 12.30 uur wedstrijd, dat voor een aantal spelers een onmogelijke tijd is, aangezien sommige spelers ook nog als jeugdtrainer verplichtingen hebben.

Toch wist Der Bomber deze middag weer een volwaardig elftal op de been te brengen voor het treffen aan den overkant.
Van JO19 kregen we nog twee versterkingen mee( Maarten en Jesse), zodoende we deze middag met 17 man afreisde voor de tunnel bij 4453-noord.

Na een toeristische route, waarbij we alle sluizen van Terneuzen hebben gezien, kwamen we aan op het sportpark Zuidersportpark.

Rond 12.00 uur werden de kleedkamers opgezocht, dit ging niet geheel vlekkeloos.

Buitenom dat de kleedkamer erg knus was voor een 17-tallige selectie, bleek ook nog eens de kleedkamer bezet te zijn door een jeugdtelftal.
Hierop werd de naastgelegen, op het oog vrije kleedkamer opgezocht, terwijl de manschappen van coach West en Aad aan het omkleden waren, kwam een damesteam zich beklagen dat zij recht hadden op deze kleedkamer.
Het aanbod om gezamenlijk gebruik te maken van de kleedkamer en samen om te kleden werd dan ook resoluut afgewezen door de lijdster van het damesteam.
Het voorstel om gezamenlijk te douchen hebben we maar op voorhand niet meer gevraagd…..

Half aangekleed werd de selectie de gang op gestuurd en werden de tassen opgeborgen in onze bezette “eigen” kleedkamer.
Door al dit oponthoud, niet de optimale voorbereiding voor de wedstrijd.

Na twee wedstrijden tegen 2e elftallen, was er deze middag enige hoop dat we weer eens een tegenstander zouden treffen van onze eigen leeftijd, dit bleek echter een illusie, want ook deze middag bleek een studententeam/vriendenteam van gemiddeld 22 jaar.
Kortom weer een middag om heerlijk aan de conditie te mogen werken.

Opstelling:

Magere Ro

Maarten          Osse©  Hans   Stefan de B.

Kok                 Gerben Eelco  Nouse

Der Bomber    Siiii

Wissels: JL16, Gold, Bek, Marco, Jesse, Ed

Om 12.30 uur floot dhr. Fieret voor de start van de wedstrijd.

Voor een aantal spelers was dit tijdstip even wennen, ook voor topscoorder Sii die nog wat inspiratie had opgedaan bij kraker Kloetinge-Goes en het dan wel heel vroeg is om 12.30 uur te voetballen in Terneuzen.
Ook dat is het leven van en kelderklasvoetballer….

Of het te maken had met het vroege tijdstip of dat de tegenstander feller aan de wedstrijd begon, feit was wel dat LHZ 4 niet aan voetballen kwam.
Terneuzense Boys domineerde en LHZ 4 zag zich steeds meer genoodzaakt om te verdedigen.
Ook Nouse had deze middag weer een conditionele zware middag en stond meer linksback dan half.
Dit weekend zou hij verder niets meer doen en mag Sabientje alles doen; aldus een uitgeputte Nouse na de eerst 45 minuten.

Het was te danken aan een sterk keepende Ro, dat het lang 0-0 bleef.
Buitenom een klein kansje van Si uit een zeer moeilijke hoek, was LHZ 4 nauwelijks gevaarlijk geweest voor de doelverdediger van Terneuzen.
Met een brilstand werd dan ook de 0-0 opgezocht, in wederom een bezette kleedkamer.

In de rust weer de nodige wissels, maar liefst 6 spelers werden vervangen door coach West, of deze ingreep de tegenstander van de wijs had gebracht is niet bekend, het resulteerde echter wel dat LHZ 4 beter aan de wedstrijd begon.
Er kwam meer rust in het spel van LHZ 4 en dit zorgde meteen in een goede kans voor Siiii, die niet aarzelde en met z`n chocoladebeen de bal schitterend in de bovenhoek krulde.
Enigszins verbouwereerd zochten de jonge mannen van Terneuzen naar de gelijkmaker.

Na deze voorsprong, kwam de wedstrijd meer op gang, het was een gelijk opgaande wedstrijd, waar de nodige kansen voor beide ploegen ontstonden.

Na wederom een sterk acterende Ro, moest hij toch diep in de tweede helft zich gewonnen geven en de 1-1 incasseren.

In de slotfase gingen beide ploegen nog voor de winst.
Ed behoedde deze middag LHZ 4 van een nederlaag, door de bal op miraculeuze wijze over de achterlijn te toveren en LHZ 4 genoegen moest nemen met een remise deze middag.

Volgende week mag LHZ 4 wederom tegen een 2e elftal aantreden en ook weer om 12.30 uur tegen Apollo`69 2, waar het de voorwedstrijd mag spelen van het beker treffen Apollo`69 1- Luctor Heinkenszand 1.

Om 12.30 uur bent u van harte welkom op sportpark de Zuudoek.