Het voetbalseizoen zit er bijna op, maar ook in de zomermaanden is het heerlijk om te sporten. De voetbalvelden mogen vanaf 17 juni niet meer benut worden en de trainingsvelden zijn zelfs in de loop van mei niet meer beschikbaar. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een oplossing voor iedereen die ook in de zomer lekker bezig wil zijn. Alleen of samen met ploeggenoten als team.

Logisch is dan om eens te gaan praten met onze buren, Tebo, met wie we steeds meer samenwerken. Uit die samenwerking is gekomen dat tennisvereniging Tebo alle leden van Luctor Heinkenszand aanbiedt om in juni, juli en augustus voor slechts € 25,- te komen tennissen. De trainers van Tebo geven een open training bij de start. Hierbij krijg je eenvoudige tips die het tennissen alleen maar leuker maken en de kans op blessures verkleint. Ook wordt tijdens deze training verdere informatie verstrekt over een paar clubregels.

Je kan meedoen met alle activiteiten bij Tebo, zoals het spelen op de tossavonden op dinsdag- en vrijdagavond. Ook mag je meedoen aan het Zeeland Refinery Tennistoernooi in de 3e week van augustus, evenals aan tennistoernooien bij andere verenigingen. Als je hiervoor belangstelling hebt kun je je tot 10 mei opgeven via de Tebo website: tvtebo.nl. Op de site staat verdere informatie met betrekking tot de betaling van de € 25,-. Na aanmelding ontvangt iedereen een KNLTB pas waarmee bij Tebo de banen kunnen worden gereserveerd.

Tebo heeft er enorm veel zin in om voetballers, jong en oud, in deze maanden op de tennisbanen in actie te zien, samen met de eigen leden. Kortom een geweldig aanbod voor iedereen die lekker bezig wil zijn om zo weer fit aan het nieuwe voetbalseizoen te kunnen starten! Een mooi voorbeeld van samenwerken!

Klik hier voor de flyer van de TEBO Zomerchallenge.