Rabobank Oosterschelde heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. Niet alleen op financieel gebied, want de Rabobank denkt ook graag mee wat betreft het stimuleren van het verenigingsleven binnen het werkgebied van de bank. Dat is de reden dat de Rabobank jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne organiseert. De stemperiode van de RCC 2018 loopt van 4 tot en met 16 april.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?

Bij de Rabobank Clubkas Campagne verdelen de leden van de Rabobank het donatiebudget, dit jaar €120.000. De leden van de Rabobank kunnen tijdens de campagne hun stem uitbrengen op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ons doel voor deze campagne is om zoveel mogelijk stemmen voor Luctor Heinkenszand binnen te slepen.

Lidmaatschap Rabobank en stemmen

Je kan alleen stemmen als je naast klant ook lid bent van Rabobank Oosterschelde. Als je lid bent van de Rabobank Oosterschelde ontvang je op uiterlijk 3 april de stemkaart in je brievenbus. De stemkaart is goed voor vijf stemmen en geeft je het recht om maximaal twee stemmen per vereniging uit te brengen.

Zou het niet fantastisch zijn als we voor Luctor Heinkenszand een mooi bedrag bij elkaar stemmen? Vraag dus je familie, vrienden en kennissen hun stem uit te brengen op Luctor Heinkenszand middels deze geweldige campagne van de Rabobank!

In het kort

  • Je kan stemmen als je lid bent van Rabobank Oosterschelde en hebt daarvoor een stemkaart per post ontvangen (uiterlijk 3 april)
  • Stemmen kan van 4 tot 16 april 2018
  • Luctor Heinkenszand ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is
  • Stemmen kan via deze pagina
  • Alle informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je hier

 

Laat je stem niet verloren gaan en steun Luctor Heinkenszand!