Fysiotherapeuten mogen tijdens de coronapandemie hun werk blijven doen! Uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Zo kunnen zij eraan bijdragen dat iedereen in beweging kan blijven om zo vitaal mogelijk door deze bijzondere tijd heen te komen.

Fysiotherapie bij Luctor Heinkenszand door De Bleaij

Bas zal daarom de activiteiten op het sportpark blijven uitvoeren. Wellicht heb je hem op de dinsdagavond al eens aan het werk gezien om samen met iemand op het veld te trainen of heb je het licht zien branden in de bestuurskamer die op dinsdagavond dienst doet als behandelruimte. Vanaf 22 februari zal Bas i.p.v. op dinsdagavond op maandagavond aanwezig zijn voor het (sport)fysiotherapeutisch spreekuur, behandelingen en revalidatie. Hij is dan aanwezig van +/- 18.00 tot 21.30 uur.

Wanneer je (vrijblijvend) gebruik wil maken van zijn diensten kan je hiervoor een afspraak maken via 0113-562684 (iedere werkdag tussen 8.00 en 17.00 uur), info@fysiodeblaeij.nl of www.fysiodeblaeij.nl.

In dit bericht van 29 januari 2020 lees je meer informatie over het spreekuur.