Korte lijnen, snel contact, doortastend en regionaal. Je zou bijna denken dat het over voetbal gaat. “Maar het is ook de manier van zaken doen bij ZuidWest Lease”, zegt directeur Bert Flipse. Hoewel hij zelf niet heeft gevoetbald, kent hij onze fusieclub zeker. “Mijn zoon voetbalt en zo bezoek je de regionale velden nog wel eens, maar een voetballer ben ik zelf niet”.

Regionaal is wat Flipse zeker aanspreekt. “We zijn zelf een regionaal bedrijf, goed geworteld in het Zeeuwse en dat je als sponsor dan kan bijdragen aan het behoud van leefbaarheid in de kernen, dat spreekt me bijzonder aan. Daarnaast vind ik het mooi, dat Luctor Heinkenszand de fusie op zo’n manier heeft gerealiseerd.” Flipse voorspelt op de valreep nog een overwinning voor zaterdag. “Het wordt 3-1”, besluit hij.

ZuidWest Lease, ofwel alles rondom leasecontracten en auto’s, staat voor goed contact met de klant, duidelijkheid en servicegerichtheid. Meer weten? Neem een kijkje op www.zuidwestlease.nl of bel voor een afspraak 0113-235222, inkoppertje!