Sponsor van de week: Riedam Heinkenszand!

Drukke tijden bij dé bandenspecialist Riedam Heinkenszand, als allround-garagebedrijf is het in november spitsuur, wanneer klanten massaal weer om een setje winterbanden komen. Drukte van belang dus voor eigenaar Martin van Riet. Riedam heeft in juni een nieuwe vestiging geopend in Vlissingen, maar zit al sinds 1999 op het bedrijventerrein in Heinkenszand. Sinds de opening van de nieuwe afslag op de A58 zie je de zaak al wanneer je dorp binnenrijdt.

Van Riet, zelf fervent liefhebber van snelheid, motoren en alles wat daarbij komt kijken, vertelt dat hij al jaren sponsor is. “Mijn zoon voetbalt, maar ik heb het zelf nooit gedaan. Toch denk ik dat je als ondernemer de verenigingen in je gemeente moet ondersteunen. Clubs kunnen dat goed gebruiken en zo blijft voetbal bestaan ook in je eigen woonplaats. Dat is belangrijk.” Van Riet is dan misschien niet aan de zijlijn te vinden, hij draagt graag zijn steentje bij als sponsor. “Vraag me niet hoe lang al, maar da’s echt al lang”, lacht hij.

Met hart voor zijn werk en met een lach. Dat is hoe Van Riet ook zijn bedrijf runt aan de Schouwersweg 66, 4451 HT in Heinkenszand. Waar je trouwens niet alleen maar voor je banden terechtkunt, maar ook voor APS, schadeherstel, reparatie en onderhoud van alles waar een motor in zit. Meer informatie? Check de vernieuwde website www.riedam.nl, mail info@riedam.nl of bel 0113-567750.