Van den Ouden Makelaardij & Zeeuws Landgoed sponsor van de week!

Ab van den Ouden en Niels van den Ouden, vader en zoon, beiden makelaars en fan van het voetbal. De roots liggen dan misschien wel in Bruinisse, maar sinds vader Ab zelf in de Zak van Zuid-Beveland is komen wonen, wordt ook voor Zuid-Bevelandse verenigingen gesponsord. “We doen graag iets terug voor de gemeenschap. Je ziet dat het aantal vrijwilligers per vereniging terugloopt, maar dat hun werk zo ontzettend belangrijk is. Nu ook gemeenten de hand op de knip houden, draag ik graag een steentje bij”, zegt Ab van den Ouden.

De taken binnen de makelaardij zijn verdeeld in het gezin. Ab werkt voor Zeeuws Landgoed met bijzondere objecten en oude objecten en hij werkt voor de Bevelandse markt. Zoon Niels werkt op Tholen, Schouwen-Duiveland en Walcheren. “Maar bovenal hebben we oog voor de mens achter het huis. Dat gaat bij aan- en verkoop om gevoel, dan moet je een klik hebben met je makelaar, dat gevoel is zo belangrijk’, onderstreept Ab.

En dus niet alleen bij de makelaardij luistert Ab naar zijn gevoel. Ook voetbal raakt hem en zijn zoon. Onlangs zaten ze nog een potje te kijken in Gelsenkirchen, waar Schalke 04 een thuiswedstrijd speelde. “Negentig minuten sfeer, niks vandalisme, gewoon zingen en voetbal”.

Van den Ouden sponsort de jeugd van Luctor Heinkenszand, dat was snel geregeld na een gesprek met Ko Lous. “Hij vertelde me over de fusie die eraan kwam, ik was meteen geïnteresseerd. Enige voorwaarde was dat de sponsoring bij de jeugd zou zijn. Die lopen hele dagen in die trainingspakken, dat is mooie reclame”.

Als hij een voorspelling zou moeten doen, dan geeft Ab een voorspelling in het voordeel van de thuisploeg. “Ik denk dat het 1-0 wel zou moeten kunnen worden”.

Van den Ouden Makelaardij en Zeeuws Landgoed vindt u in Heinkenszand aan de Kerklaan 1a maar ook online is de makelaar actief op www.vandenouden.nl of via 0113548896 of info@vandenouden.nl.