Sponsor van de week: De Koeijer Schilders

Strak in de lak. Zo staat je huis of bedrijf er graag bij en ook op het veld is dat belangrijk. Zeker wanneer je als het Eerste elftal in de bekerwedstrijd aantreedt tegen Oranje Wit. De sponsor van deze bekerwedstrijd is De Koeijer Schilders uit Heinkenszand.

Aan de Schouwersweg 100 is De Koeijer Schilders te vinden. Eigenaar Antwan de Punder: “Ja, we zijn nu ongeveer negen jaar gevestigd in Heinkenszand en sinds kort ook als sponsor van de fusieclub”. En zeker heeft De Punder iets met de club. Hij legt uit: “Wanneer je onderneemt in de regio hoort het bij maatschappelijk verantwoord ondernemen om een steentje bij te dragen. En mijn kinderen voetballen bij Kloetinge en daar ben ik zelf ook actief als vlagger en trainer, dus vrijwillig, maar dat hoort er allemaal bij”. De Punder sluit niet uit dat hij een kijkje neemt bij de bekerwedstrijd tegen Oranje Wit op 12 december; “Dat is leuk om even mee te pakken als dat lukt”.

Benieuwd naar wat De Koeijer Schilders doen? Kijk op www.dekoeijerschilders.nl, of bel/mail 0113-577220, info@dekoeijerschilders.nl en je leest alles over schilder- en spuitwerk, beglazing, wandafwerking en ondergrond correcties.

De Koeijer Schilders