Klompenmakerij Traas uit Heinkenszand is sponsor van de week!

Jaap Kramer is eigenaar van de klompenmakerij Traas in Heinkenszand. Al ruim honderd jaar een begrip in Heinkenszand en jaarlijks goed voor een productie van 5000 klompen. Maar wat heeft Jaap met voetbal? “Veel, ik ben zelf tot voor ik mijn bedrijf hier begon onder meer actief geweest voor het jeugdbestuur. Ook nog leider geweest van het eerste. Maar ik ben vooral heel trots op wat het afgelopen jaar is bereikt. Het samengaan van de clubs, samen de schouders eronder gezet door al die leden en besturen”.

Kramer is ruim twintig jaar geleden voor zichzelf begonnen toen hij de klompenmakerij overnam. “Sinds die tijd had ik minder tijd om in de club te steken, maar ben wel sinds die periode sponsor en ik schenk wat prijzen voor verlotingen”. Als ondernemer heeft hij het nog lekker druk, maar hij maakt voor thuiswedstrijden tijd vrij. “Op zaterdagmiddag als er thuis wordt gespeeld, wil ik erbij zijn. Ik verwacht dan ook 3-0 winst tegen Domburg”, voorspelt hij.

Klompenmakerij Traas is één van vier overgebleven klompenmakers van het land. Verkoopt in de winkel onder meer houten klompen, maar ook klompenpantoffels, Hollandse souvenirs, relatiegeschenken en Zeker Zeeuws-streekproducten. Jaaps vrouw Joke staat met de koopwaar op de zomermarkten. Kijkje in de keuken? Bel voor een rondleiding!

Klompenmakerij Traas
Westdijk 3
4451 RD  Heinkenszand
tel +31 (0)113 561438
www.klompen.com
info@klompen.com