De eerste regel op de website van de Sponsor van de Week: “Wij zijn DRV Accountants & Adviseurs. Stilletjes een van de beste kantoren van Nederland”. Toch maar even gebeld met Marco Utermark, naast voorzitter van de club, ook werkzaam bij DRV in Goes. Hij was zo stil niet, maar zei: “Ik denk dat we al ruim tien jaar sponsor zijn, eerst van Luctor en nu van de fusieclub natuurlijk.”

“Ik heb zelf in het Eerste gevoetbald en voetbal op zondag nog steeds, mijn kinderen voetballen er en veel medewerkers van DRV trappen een balletje. Maar ook het bedrijventoernooi dat sponsoren we. We vinden sport en bewegen belangrijk” en daarmee is meteen duidelijk waarom DRV sponsor is. Of hij zaterdag tijd heeft om aan de lijn te staan, is onzeker. “Maar als ik tijd heb, dan ben ik er zeker te vinden. Dat we winnen, dat is zeker, we zijn op dreef”, besluit Utermark.

DRV Accountants & Adviseurs is de Sponsor van de Week. Het bedrijf is actief in de financiële wereld van particulieren en bedrijven, dus je kunt er terecht voor accountancy, administratie, financieel en fiscaal advies, maar ook voor cyber security. Kijk op de website www.drv.nl voor meer informatie of neem meteen contact op met DRV via Facebook, Twitter, LinkedIn, Messenger, YouTube of Instagram.