Onze Sponsor van de Week richting de thuiswedstrijd tegen De Noormannen is Traveo Transport uit Oudelande. Een echt familiebedrijf, met de derde generatie (Han van ’t Veer) aan het roer, en de vierde generatie (Martin en zijn zus Femke) in de startblokken om de zaak over te nemen. We hebben een gesprekje met Femke. 

Femke, vertel eens iets over Traveo.
,,We zijn een transportbedrijf dat vooral gespecialiseerd is in het vervoer van agrarische producten. We rijden zowel in Nederland als internationaal: met name naar België, Noord-Frankrijk en Duitsland, een enkele keer ook verder weg.”

En jullie zijn een echt familiebedrijf, hè.
,,Ja, mijn vader is de derde generatie, mijn broer Martin en ik nemen in de toekomst het bedrijf over. Inmiddels zijn we flink gegroeid: we hebben nu zo’n 45 mensen in dienst. Over een paar jaar bestaan we een eeuw. Dat is wel bijzonder.”

Jullie hebben je thuisbasis in Oudelande. Toch sponsoren jullie Luctor Heinkenszand. Zijn jullie zulke grote voetbalfans?
,,Nou, eigenlijk helemaal niet, haha. En we komen ook niet echt vaak in Heinkenszand. We hebben er wat familie wonen, dat is het wel. We vinden het gewoon belangrijk om clubs en activiteiten te helpen die de regio promoten. Daarom hebben we ook aan jullie gedacht. We sponsoren ook stichtingen en activiteiten in de buurt die met de landbouw te maken hebben. Dat is immers echt onze doelgroep.”

Tot slot: beginnen we het seizoen zaterdag met een overwinning?
,,Daar ga ik wel vanuit. Ik denk dat het 2-1 wordt.”

Traveo Transport, Wildemanshoekseweg 7a, 4436 RT, Oudelande. Telefoon: 0113-548202. Email: info@traveo.nl. Website: www.traveo.nl. Facebook: Transportbedrijf Traveo Oudelande.