Geen onbekende op de weg en ook niet op de velden van de club. Deze week extra aandacht voor Bosman als Sponsor van de Week. Bosman, een Zeeuws familiebedrijf vanaf de start in 1927, vervoert onder meer goederen, groentes, diervoeders en agrarische producten. Een 24-uurs bedrijf, in tegenstelling tot de meeste voetballers op het veld, waar twee keer 45 minuten voluit wordt gegaan, okee, misschien nog in de derde helft.

Wat gaat dat worden zaterdag thuis tegen Hoedekenskerke? “Vier-nul”, zegt directeur Giljo Bosman resoluut. “Ik kom regelmatig naar de wedstrijd kijken, via vrienden ben ik aan de club verbonden”, legt Bosman uit. Zaterdag staat Bosman opnieuw langs de lijn, hoewel hij niet heel veel met voetbal heeft zelf. “Heb het vroeger wel een tijdje gedaan, maar als sponsor ben ik blij dat ik de vereniging op deze manier kan ondersteunen. Vier-nul dus is de voorspelling van Bosman, zaterdag om 14.30 uur op het sportpark: Luctor Heinkenszand 1 – Hoedekenskerke 1.

Kijk op www.gbosman.nl voor meer informatie, bel 0113-649751 of mail: info@bosmantransport.nl

Neem ook eens een kijkje op onze sponsorpagina, waar alle sponsoren en andere ‘sponsor van de week’-berichten te vinden zijn!