Wat is er mooier dan een Sponsor van de Week die ook nog eens een echte supporter is van onze club! John de Vos is met zijn schildersbedrijf sponsor van Luctor Heinkenszand, maar is met twee voetballende dochters ook een trouwe fan. 

John, vertel eens iets over je bedrijf.
,,Ik ben in 1996 begonnen, nadat ik eerst zeven jaar voor een baas had gewerkt. Het was niet zo gek hoor, dat ik schilder werd. Mijn vader en opa waren het ook al. Ik neem vooral opdrachten aan van particulieren in de buurt: Heinkenszand, ‘s-Gravenpolder, Nisse… Hoe dichterbij, hoe fijner ik het vind.”

Je bent sponsor bij ons. Vertel eens waarom.
,,Eerlijk is eerlijk: voor de naamsbekendheid hoef ik het niet te doen. Ik heb gelukkig werk en klanten genoeg. Ik vind het gewoon mooi om iets te kunnen betekenen voor de vereniging uit ons eigen dorp.”

En je kent de club natuurlijk goed.
,,Zeker, ons hele gezin draagt Luctor Heinkenszand een warm hart toe. Mijn vrouw Wendy en ik zijn echte supporters. Mijn dochters voetballen allebei bij de club, we gaan vaak bij hen kijken. En als het een beetje kan, bezoeken we ook de wedstrijden van het eerste.”

Je bent dus een kenner. Dan kun je vast de uitslag van aanstaande zaterdag wel voorspellen. Hoeveel wordt het tegen GPC Vlissingen?
,,Ik ben altijd positief ingesteld. Ik ga dus voor 4-1.”

Schildersbedrijf De Vos, Dorpsstraat 42, Heinkenszand. Telefoon: 0113 567864.