Tja, als we dan toch een sponsor uit ‘s-Heerenhoek hebben, wat is er dan leuker om die Sponsor van de Week te maken tijdens de derby Luctor Heinkenszand – Patrijzen? En dan is Rob van Oosten, manager Telecom en IT bij Paree, ook nog eens oud-speler en vrijwilliger van de club uit ‘s-Heerenhoek… We kijken met hem vooruit.

Om maar even te beginnen bij het derbygevoel: leeft dat nog?
,,Nou, het is nog altijd wel een bijzondere wedstrijd hoor. Maar ik heb het idee dat de scherpste randjes er wel af zijn. Het is in stapjes wat minder beladen geworden, en met de fusie van de clubs in Heinkenszand ook weer wat minder. Dat neemt niet weg dat ik er erg naar uit kijk!”

Waarom sponsort een bedrijf uit ‘s-Heerenhoek eigenlijk een club uit Heinkenszand?
,,We zien onszelf als een bedrijf voor de hele regio. We bieden onze diensten aan in heel Zeeland en ook daarbuiten, en ook onze werknemers komen uit de hele streek. We hebben bijvoorbeeld vijftien mensen uit Heinkenszand in dienst. Bovendien vinden we het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. We doen graag iets voor onze omgeving. Dus dan is het natuurlijk niet gek om verder te kijken dan alleen ‘s-Heerenhoek. Dat doen we dan ook vaak. We sponsoren veel evenementen en verenigingen in de regio. Zeker ook voetbalclubs, want die vormen een belangrijke doelgroep. Daar zitten onze mogelijke klanten, maar ook onze potentiële collega’s.”

Op jullie website staan nogal wat vacatures. Jullie zijn altijd op zoek naar mensen, hè?
,,Ja, continue. Er werken bij ons 165 mensen. We kunnen bijna permanent zo’n twintig nieuwe collega’s gebruiken. We zoeken heel actief naar geschikte mensen, onder meer via onze website werkenbijparee.nl.”

Bijna iedereen in onze streek kent Paree wel. Leg toch nog eens uit wat jullie doen.
,,Kortgezegd zijn wij een totaalinstallatateur. Op twee fronten. We leveren heel veel verschillende diensten: automatisering, elektro, beveiliging, telecom en IT. Daarnaast werken we van A tot Z: we verzorgen het totale proces. Dus vanaf het moment dat er iets bedacht of ontworpen moet worden, tot de laatste fase van de installatie en daarna ook het onderhoud.”

Tot slot: wie gaat er winnen zaterdag?
,,Ik verwacht wel een interessante wedstrijd. Luctor Heinkenszand heeft een supergoede ploeg, maar de druk ligt ook bij dat team. Die móeten, wij mogen. Ik gok op 2-2.”

Paree B.V., Werrilaan 8, 4453CC, ‘s-Heerenhoek. Telefoon: 0113 352440. Email: info@paree.nl. Website: Paree.nl. Facebook: Paree B.V. Elektro – Telecom.