Administratie- en adviesbureau Orde op Zaken huist al sinds de oprichting, dik tien jaar geleden, op bedrijventerrein Noordzak. Eigenaren David Koeman en Adri Melio speelden ooit bij onze club, en zijn nu nog betrokken bij Luctor Heinkenszand als sponsor.

Wat doet Orde op Zaken?
David: ”We verzorgen de administratie, jaarrekeningen en belastingaangiften voor onze klanten, en geven advies op fiscaal gebied.”
Adri: ”Het grootste deel van onze klanten is ondernemer. Maar we doen ook belastingaangifte voor particulieren. Dat is maar in een klein deel van het jaar wat drukker, juist in deze tijd.”

Jullie zijn sponsor bij ons. Hoe is dat ontstaan?
David: ,,We sponsorden eerst sv Heinkenszand, en sinds de fusie nu Luctor Heinkenszand. We vinden het gewoon leuk, en natuurlijk dragen we de inwoners van het dorp een warm hart toe.”

Hebben jullie persoonlijk ook iets met de club?
David: ”Zeker, ik heb zelf bij Heinkenszand gespeeld. Nu kom ik wel eens op het sportpark namens de tegenstander. Mijn kinderen spelen bij SSV’65 uit Goes. Dus bij een uitwedstrijd moeten we wel eens naar Heinkenszand.”
Adri: ”Ik heb ook een spelend verleden bij de club. Ik had twee linkerbenen en schoot bijna geen bal recht, maar heb er toch een aantal jaar gevoetbald. Van de C’s tot aan de A’s, toen was het wel genoeg.”

Tot slot: gaan we winnen zaterdag tegen RCS?
David: ,,Wacht, we vragen onze kenners hier op kantoor even. (…). Ja hoor, het wordt 3-1, hoor ik. Dus daar gaan we voor.”
Adri: ,,Ik had 3-0 in gedachten, maar met 3-1 kan ik ook wel leven, hoor.

Orde op Zaken, Schouwersweg 9-D, Heinkenszand. Telefoon: 0113 237900. Website: ordeopzakenvof.nl.