Toen Amanda Plasschaert eens goed nadacht over welke ‘goede doelen’ ze voortaan nog wilde steunen, stond Luctor Heinkenszand natuurlijk bovenaan. Met haar zaak MOOOI is Amanda zaterdag, tijdens de wedstrijd tegen Walcheren, onze ‘Sponsor van de Week’.

Leuk dat je Luctor Heinkenszand sponsort, Amanda! Vertel eens waarom je dat doet.
“Mijn zoons Bono en Mick hebben gevoetbald bij Heinkenszand. Dus dan rol je er snel in. Ik werd gevraagd shirts te sponsoren, en dat breidde zich steeds verder uit. Prima wat mij betreft, want veel van mijn klanten hebben iets met Luctor Heinkenszand. Ik vind de club een heel actieve vereniging, met veel binding onder de jeugd. Een poosje geleden heb ik een duidelijke lijn getrokken: wat sponsor ik voortaan nog wel en wat niet. Voor mij was meteen duidelijk dat ik de voetbalclub zou blijven steunen.”

Vertel eens iets over je zaak.
”MOOOI is in 2001 geopend, op de huidige plek aan de Dorpsstraat. Daarvóór had ik vijf jaar lang een eigen zaak in Rotterdam. In 2008 heeft MOOOI een tweede vestiging gekregen, in Goes.”
”We zijn niet alleen kapper: niet voor niets noemen we onszelf ‘Moooi makers en kappers’. We zijn dus ‘mooimakers’ in het algemeen. Je kunt bij ons ook terecht om je huid te laten verzorgen, en voor onder andere visagie, manicure en pedicure. En we verzorgen haarwerk voor mensen die ziek zijn.”

Dat is best veel. Je hebt vast een grote groep mensen in dienst.
”We zijn met z’n tienen, maar dat is eigenlijk niet genoeg. We zijn hard op zoek naar mensen. Dus wie belangstelling heeft, moet zeker even binnenlopen.”

Zaterdag speelt Luctor Heinkenszand tegen Walcheren. Hoeveel gaat het worden?
”Poeh… lastig… We winnen natuurlijk wel. Laat ik er maar 2-0 van maken.”

MOOOI, Dorpsstraat 7, Heinkenszand. Telefoon: 0113 567520. Website: www.moooi.nu.