Een bedrijf uit Goes dat een voetbalclub uit Heinkenszand sponsort – daar zijn we natuurlijk extra blij mee! Eigenaar Kees Boot van garagebedrijf JLD Autoservice vertelt hoe dat zo komt.

Kees, vertel eens iets over je bedrijf.
,,We zijn in 2006 begonnen, toen we garage Walraven overnamen. Dat was toen echt een quickservice – voor snelle reparaties en klein onderhoud. Ik ben in 2010 mede-eigenaar geworden van JLD Service. We zijn in de loop van de tijd uitgegroeid tot een allround garagebedrijf. We doen nu ook grote onderhoudsbeurten en reparaties.”
,,We moeten het vooral hebben van mond-tot-mondreclame. We horen vaak dat mensen ons een betrouwbaar bedrijf vinden, dat eerlijk met klanten omgaat. En dat wordt doorverteld. Ik denk dat 80 tot 90 procent van onze klanten op die manier bij ons terechtkomt.”

Waarom sponsort een bedrijf uit Goes een sportclub uit Heinkenszand?
,,We zijn al heel lang sponsor. Dat stamt nog uit de tijd dat Remco van der Does eigenaar was van dit bedrijf. Hij heeft een verleden bij Heinkenszand, en vond het erg leuk om clubs en verenigingen te sponsoren. Met een aantal zijn we gestopt, maar Luctor Heinkenszand zijn we altijd blijven doen.”

Dus je loopt zelf de deur niet plat bij ons?
,,Dat niet, maar ik krijg er wel steeds meer lol in om te sponsoren. Laatst was ik bij de whiskeyproeverij die Luctor Heinkenszand hield voor de sponsors. Hartstikke leuk.”

Tot slot: gaan we winnen zaterdag?
,,Daar ga ik als sponsor wel vanuit. Oh, moet ik ook nog zeggen met hoeveel…? Tja… wat dacht je van 2-1? Dat is goed genoeg, toch…!?”

JLD Autoservice, Kloetingseweg 76, Goes. Telefoon: 0113 231972. Website: www.jld-service.nl.