De ballen, hesjes en ander trainingsmateriaal van Luctor Heinkenszand worden geleverd door Intersport in Goes. Die sportzaak is ook sponsor van onze club. En van een heleboel andere verenigingen, vertelt eigenaar Sjoerd Barends.

Sjoerd, onze club is bepaald niet de enige waar je sponsor bent he?
,,Nee, dat kun je wel zeggen. Bij Intersport werken we samen met 20, 25 clubs uit de regio. Tien voetbalverenigingen, vijf korfbalclubs… Een partnership noemen we dat. Bij Luctor Heinkenszand zijn we de leverancier van de ballen en trainingsspullen als hesjes. Bij veel andere clubs verzorgen we ook de kleding. En daarnaast sponsoren we die verenigingen.”

Wel mooi dat je als vestiging van een landelijke keten zo betrokken kunt zijn in de regio.
,,Ja, dat is echt een toegevoegde waarde. Ik ben franchiser, en daardoor heb ik deze mogelijkheden. Een concurrent als Perry Sport hier in Goes wordt helemaal aangestuurd door de landelijke leiding. Die kunnen dat dus niet doen. Wij wel, en daarmee hebben we een voorsprong in de regio.”

Je bent dus betrokken bij veel clubs. Kom je toch wel eens bij Luctor Heinkenszand?
,,Tja, het nadeel van al die zaterdagclubs is dat ik moet werken als ze spelen… Ik probeer wel overal eens op bezoek te gaan. Ik ben vorig seizoen wel bij een wedstrijd in Heinkenszand geweest, maar dit seizoen is het er nog niet van gekomen.”

Tot slot: wat wordt het zaterdag tegen GPC Vlissingen?
,,2-1.”

Intersport Goes, Klokstraat 5, Goes. Telefoon: 0113 270860. Facebook: Intersport Goes