De Sponsor van de Week voor de thuiswedstrijd van zaterdag tegen Kapelle is Inter Delta Communicatie van Jean-Paul de Jonge. Als kind hield hij het voetballen al na drie weken voor gezien, maar in allerlei andere rollen is Jean-Paul inmiddels alweer jarenlang actief voor onze club.

Stel jezelf even voor.

,,Ik ben Jean-Paul de Jonge, 49 jaar, geboren en getogen in Heinkenszand. Daar woon ik nog steeds, met mijn vrouw Agnieszka. Ik heb twee kinderen: Cindy van 20 en Daaf van 17. Ik heb een ict-opleiding gevolgd.”

Vertel eens iets over je bedrijf.

,,Ik ben bijna tien jaar geleden begonnen met Inter Delta Communicatie. Toen was het nog een bijbaan: ik werkte bij een bank in de Randstad. Ik reisde op en neer met de trein, en die loze uurtjes stopte ik in mijn bedrijf.”
,,Begin 2015 ben ik gestopt bij de bank en sindsdien fulltime bezig met Inter Delta Communicatie. De basis is het bouwen van websites voor bedrijven en organisaties. We doen ook aan onderhoud van sites: zowel de techniek als inhoudelijk, desgewenst zetten we er ook content op. Het is dan maar een kleine stap naar het bijhouden van social media, dus dat doen we ook voor onze klanten. We zorgen er ook voor dat ze op zoekmachines gemakkelijk te vinden zijn. De afgelopen jaren zijn we breder gegroeid. We beveiligen nu ook ict, zorgen voor wifi-verbindingen en back-ups. En we springen in op wat nodig is. Zo hebben veel van onze klanten nu vragen over de nieuwe privacywetgeving. Daar verdiepen we ons dan ook in.”
,,Ik ben zelf wel het gezicht van het bedrijf, maar ik doe het niet alleen. Mijn vrouw helpt me op de achtergrond, met zaken als administratie. En ik heb ook veel aan mijn zwager Rudy en mijn dochter Cindy. In dit vak heb je ook creativiteit nodig, en dat heb ik als ict’er niet zoveel. Daarvoor kan ik bij hen terecht.”

Waarom ben je sponsor van Luctor Heinkenszand?

,,Omdat ik vind dat de club een heel belangrijke maatschappelijke rol heeft in het dorp. Daar wil ik dan graag aan bijdragen. Om die reden ben ik ook vrijwilliger bij de kerk, en bij de Oranjevereniging, en beheer ik de website Heinkenszand.info. Ik vind het belangrijk dat er eenheid is in het dorp – soms mis ik dat wel een beetje. Als plaatselijke middenstand moet je dan laten zien dat je de inspanningen van een club waardeert.”

Je bent opgegroeid in Heinkenszand. Heb je hier als kind ook gevoetbald?

,,Ja, drie weken… Toen kwam ik erachter dat het niks voor mij was. Ik bleek meer een BMX’er. Pas toen mijn zoon zo rond z’n zesde bij Luctor ’88 ging voetballen, kwam ik echt met de club in aanraking. Ik heb tot bij de C’s zijn team begeleid. Toen hij stopte met voetballen, wilde ik graag iets voor de vereniging blijven doen. Met mijn achtergrond was het wel logisch om me met de website bezig te houden. Ik ben nog steeds webmaster bij de club. En verder voetbalt mijn dochter Cindy ook al jaren. Ze zit nu bij het vrouwenteam van Luctor Heinkenszand.”

Kom je nu nog vaak op het sportpark?

,,Ik probeer de wedstrijden van het eerste elftal te zien, al heb ik op zaterdag vaak ook wel andere dingen te doen. Zaterdag tegen Kapelle wil ik minstens een helftje meepikken. En ik ga regelmatig naar de wedstrijden van mijn dochter kijken.”

Tot slot, wat wordt de uitslag zaterdag tegen Kapelle?

“Het wordt 3-1 voor Luctor Heinkenszand. Wel na een ruststand van 0-1. Ik heb vorig jaar gemerkt dat ons eerste elftal vaak pas na rust echt op gang komt. Dat gaat zaterdag ook gebeuren.”

Inter Delta Communicatie

Paardebloemstraat 8, 4451TH, Heinkenszand.
Contact: info@interdelta.nl en 0113 568497
Website: www.interdelta.nl