De Sponsor van de Week is dit keer: Faasse & Fermont.
Office manager
Elly Vonk Noordegraaf ging in op onze vragen.

Vanaf wanneer zijn jullie sponsor van Luctor Heinkenszand?
Wij zijn sponsor van Luctor Heinkenszand sinds januari 2020.

Kun je eens iets vertellen over Faasse & Fermont en wat jullie zoal doen?
Faasse & Fermont is een makelaarskantoor met 2 kantoren in Goes en Middelburg. Onze 16 medewerkers zijn werkzaam op 4 afdelingen; Bestaande bouw, Nieuwbouw, Hypotheken en Verzekeren en Bedrijfsonroerendgoed. Wij helpen onze klanten graag met onder andere de verkoop/ verhuur van hun woning, de aankoop van een nieuwbouw woning of een passend hypotheek advies. Op de bedrijfsafdeling verzorgen we alles op het gebied van zakelijk onroerend goed van verkoop/verhuur tot complexe taxaties. Onze jarenlange ervaring en complete dienstverlening maakt dat we onze klanten volledig kunnen ontzorgen en al het werk op het gebied van vastgoed uit handen kunnen nemen.

Hoe lang bestaat Faasse & Fermont al en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
Faasse & Fermont bestaat dit jaar 30 jaar. De link die wij hebben met Luctor Heinkenszand is dat wij graag betrokken zijn bij de sportclubs in onze directe omgeving. Heinkenszand is gelegen precies tussen onze beide kantoren in een gebied waar wij graag werkzaam zijn. Verder speelt onze collega Corné de Jonge in het eerste elftal.

Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
Luctor Heinkenszand is meer dan alleen een voetbalclub. Ze zijn heel maatschappelijk betrokken en hebben eigenlijk een soort dorpsfunctie. Daarnaast is het een groeiende vereniging wat wij erg toejuichen.

Wat verwacht je van sponsoring van Luctor Heinkenszand?
Wij zoeken in een sponsoring aansluiting bij het netwerk van de club en werken op die manier aan onze naamsbekendheid in de regio.

Wat wordt de stand vanmiddag?
3-1 voor Luctor Heinkenszand.

Wil je tenslotte verder nog iets kwijt hier?
Namens het hele team van Faasse & Fermont: heel veel succes en plezier met de wedstrijd vandaag!

Wil je meer informatie of weten wat Faasse & Fermont voor je kan betekenen, ga dan naar faasse-fermont.nl  of bel: 0113- 250 555