AVA Electro heeft z’n hoofdvestiging in Oost-Souburg, en streek vorig jaar ook neer in Heinkenszand, in het voormalige pand van DA Drogisterij aan de Dorpsstraat. En laat nu zaterdag net RCS (uit Oost-Souburg) bij ons op bezoek komen! Mooi moment natuurlijk om AVA Electro onze Sponsor van de Week te maken. Eigenaar Angelo Kooman vertelt over zijn bedrijf. 

Angelo, vertel eens iets over AVA Electro.
,,AVA Electro is een winkel in wit- en bruingoed. Dat houdt in dat we onder meer TV’s, audioapparatuur, wasmachines en koelkasten verkopen. AVA Electro is een serviceverlenend bedrijf. Dat betekent dat we de apparatuur thuis bezorgen, installeren en als nodig ook weer repareren. We hebben een aantal monteurs in dienst, die deze service verlenen. AVA Electro repareert ook spullen die niet bij AVA gekocht zijn. Ook voor advies over aangeschafte apparatuur staat onze deur open.”
,,AVA Electro is in 1986 gestart in Oost Souburg en sinds vorig jaar ook in Heinkenszand gevestigd. We hebben een team van ongeveer tien medewerkers. In Heinkenszand is Hans de bedrijfsleider en aanspreekpunt van de winkel.”

Waarom ben je een winkel gestart in Heinkenszand?
,,We hadden al lang plannen om in Zuid-Beveland een winkel te starten. Begin dit jaar kregen we de kans om in dit pand te gaan en hebben we meteen toegehapt. Heinkenszand ligt centraal in Zuid-Beveland en dus ideaal voor ons. Er is ook voldoende parkeergelegenheid en er moest weinig verbouwd worden. Kortweg: de aspirines eruit en TV’s erin.”

Waarom zijn jullie sponsor geworden bij Luctor Heinkenszand?
,,Ik ben zelf ook een voetbalman en sponsor bij RCS in Oost-Souburg. Tijdens de braderie in Heinkenszand werd ik aangesproken door iemand van de sponsorcommissie en heb ik gelijk aangegeven een reclamebord te willen plaatsen. Dat vergroot ook onze binding met Heinkenszand.”

Zaterdag spelen LuctorHeinkenszand en RCS tegen elkaar. Wat verwacht je daarvan?
,,Dat vind ik moeilijk te zeggen. Ik zie maar weinig wedstrijden, omdat ik op zaterdag ook werk. Maar bij deze wedstrijd wil ik natuurlijk graag aanwezig zijn. Ik ga daar zeker mijn best voor doen.”

AVA Electro, Dorpsstraat 56, 4451AC Heinkenszand. Telefoon: 0118 471777. Website: www.avaelectro.nl. Facebook: Ava Electro.