Zes commerciële economie studenten van de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen organiseren een pubquiz voor stichting Dierenwelzijn Zeeland.

De pubquiz zal plaatsvinden op 7 juni in de avond in de voetbalkantine van Luctor Heinkenszand. De 6 studenten die het evenement organiseren, volgen allemaal de opleiding commerciële economie. Deze vrijdagavond belooft een gezellige en uitdagende ervaring te worden voor alle deelnemers. De studenten zijn druk bezig met de voorbereiding met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Dierenwelzijn Zeeland. 

Het doel is om minimaal €750 op te halen. De studenten willen dit doen door middel van entreegeld, een verloting en een veiling. De 6 studenten zijn hard aan het werk om zo veel mogelijk sponsoren te bemachtigen, waardoor er leuke prijzen zullen zijn voor de verloting en de winnaars van de quiz. De studenten zijn al naar verschillende winkels in Goes geweest om sponsors te regelen.

De pubquiz start om 20.00 uur, maar de kantine is open vanaf 19.30 uur dus zorg dat je op tijd bent. Iedereen is welkom ongeacht de leeftijd. Let wel op want er zijn maximaal 12 teams dus meld je snel aan. De teams bestaan uit maximaal 5 personen en er wordt €25 entreegeld betaald. De teams die in de top 3 eindigen krijgen leuke prijzen waardoor het zeker de moeite waard is om je best te doen. Buiten de pubquiz zijn er nog andere manieren om prijzen te winnen. Er is een verloting met veel prijzen en een veiling.

De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel: stichting Dierenwelzijn Zeeland. Hiermee hopen de studenten niet alleen een gezellige vrijdagavond te verzorgen, maar ook bij te dragen aan het goede doel en hiermee veel dieren in nood te kunnen helpen.

Heeft u vragen, wilt u sponsor worden of wilt u zich inschrijven, dit kan door een Whatsapp-bericht te sturen naar 06 48 93 99 88. Stuur in dit appje de namen van de deelnemers en de teamnaam. Betaling zal via een Tikkie gaan. Wees er snel bij want vol is vol!

Contactinformatie:
Seb van Zaltbommel
06 48 93 99 88
Sebvanzaltbommel@gmail.com